Δάσκαλε που Δίδασκες…κ. Βασίλη Χυπολυτά!

0
1310

Η​​ παροιμία του τίτλου συμπληρώνεται: «…και νόμο δεν Εκράτεις». Πρέπει να ήταν πραγματικά σοφοί οι πρόγονοί μας που μας άφησαν τέτοιες παροιμίες!

Το Δίδαγμα της παροιμίας είναι εξαιρετικά Απλό:

Λέγεται για κάποιον, που παραβιάζει ο ίδιος τις αρχές του, που τα λόγια του με τις πράξεις του παρουσιάζουν μία ανακολουθία, που άλλα λέει κι άλλα κάνει.

Η αναφορά όμως στο «λειτούργημα» ενός υποψήφιου Δημάρχου κάνει την παροιμία εξαιρετικά επίκαιρη και εξηγούμεθα:

Θυμάστε τι έλεγε ο κ. Βασίλης Ξυπολυτάς  πριν λίγο καιρό για την στάση του κ. Γιώργου Θωμάκου κατά τις ημέρες του Εθνικού Πένθους!

Με επιστολή του προς τα ΜΜΕ ως υποψήφιος Δήμαρχος κ. Βασίλη Ξυπολυτά σχολίασε την στάση του Δημάρχου Κηφισιάς να καλέσει Δημοτικό Συμβούλιο τις ημέρες του Εθνικού Πένθους που προκήρυξε η Κυβέρνηση, για το δυστύχημα στα Τέμπη!

Αναδημοσιεύουμε βέβαια, προς υπενθύμιση, την «ΣΚΛΗΡΗ Απάντηση του κ. Γιώργου Θωμάκου προς τον κ. Βασίλη Ξυπολυτά»…ΕΔΩ………..

ΤΩΡΑ τι λέει και τι κάνει ο κ. Βασίλης Ξυπολυτάς  κατά την διάρκεια της Πύρινης Λαίλαπας που ξεκίνησε την Δευτέρα 17 Ιουλίου και συνεχίζεται:

-με Φωτιές σε όλο το Λεκανοπέδιο με συνεχείς Αναζωπυρώσεις,

-με Πολίτες που χάνουν την περιουσία τους,

-με τις Φλόγες να «καταπίνουν» σπίτια και περιουσίες.

Μπροστά στη συγκλονιστική Πύρινη Λαίλαπα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη:

(1) Βρήκε την ευκαιρία να προβάλει  στο Facebook το «ΝΑΙ» Του σε όλες τις πρωτοβουλίες και σημαντικές δράσεις που προάγουν την προστασία από την κλιματική αλλαγή και προσφέρουν ανάσες οξυγόνου, δροσιάς αλλά και αναψυχής στους κατοίκους της Κηφισιάς-Εκάλης-Ν. Ερυθραίας!!

(2) Συνεχίζει ακατάπαυστα να κάνει αναρτήσεις, με «χαμόγελα και χαρούλες», καλωσορίζοντας στην ομάδα του τους διαφόρους υποψήφιους στο Facebook!...σαν να μην συμβαίνει τίποτα την ώρα που καίγεται το Σύμπαν!…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here