ΔΕΣΜΙΟΣ του Άδωνη ο Μητσοτάκης!

0
487

Πρωτοφανής αλλά και προφανής ο σάλος που έχει ξεσπάσει έπειτα από τις δηλώσεις του Άδωνη για τα Τέμπη. Είναι τέτοια η αντίδραση εντός της Νέας Δημοκρατίας, όπου για πρώτη φορά υπήρξαν πιέσεις στο Μαξίμου για αποπομπή του Άδωνη.

Μιλάμε για αχάριστους. Ο Άδωνης ως Υπουργός, βοήθησε πλήθος βουλευτών, ενώ παραμένει ένας από τους ελάχιστους υπουργούς που σηκώνουν το τηλέφωνο ακόμα και σε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας τα αδύνατα-δυνατά για να τους εξυπηρετήσει.

Σε αντίθεση με τον ελιτιστή Υπουργό, ο οποίος τις τελευταίες ώρες πρωτοστατεί στην προσπάθεια να απομακρυνθεί ο Υπουργός Εργασίας, που βλέπει κλήση γαλάζιου βουλευτή στο κινητό του και το κλείνει με συνοπτικές διαδικασίες.

Για να μην ταλαιπωρούνται άδικα οι άνθρωποι, θα πρέπει να τους ενημερώσω ότι στο παρελθόν, κατά την διάρκεια της προηγούμενης κυβερνητικής θητείας του Κυριάκου, τέθηκε πάλι θέμα απομάκρυνσης του Άδωνη, από το Υπουργείο Ανάπτυξης τότε.

Τα στοιχεία μάλιστα που είχαν καταφτάσει στο Πρωθυπουργικό γραφείο, δεν ήταν ηθικής φύσεως, αλλά «συντριπτικά».

Ήταν τότε ακριβώς που ο Πρωθυπουργός είπε με φωνή δύο οκτάβες υψηλότερη από την κανονική του: «Μα δεν μπορώ να τον διώξω»!

Όσοι λοιπόν περιμένουν την απομάκρυνση του Άδωνη, θα πρέπει να έχουν τεράστια υπομονή. Πρώτα θα φύγει ο Κυριάκος στας Ευρώπας, τώρα που ναυάγησε και ο Κόστα, και έπειτα θα φύγει ο Άδωνης από το Υπουργείο…

Πηγή: Κύριος Μάξιμος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here