Διαστημικός Πόλεμος: Η Ρωσία θα εκτοξεύσει πάνω από 40 πυραύλους το 2024, για πρώτη φορά σε 30 χρόνια.

0
248

Η Ρωσία πραγματοποίησε περισσότερες από 40 εκτοξεύσεις τελευταία φορά το 1994-Η Ρωσία και οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα σταματήσουν να συνεργάζονται στον τομέα των επανδρωμένων διαστημικών πτήσεων ακόμη και μετά τη λήξη του προγράμματος του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού, δήλωσε η Ρωσική Κρατική Διαστημική Εταιρεία.

Η Ρωσική Κρατική Διαστημική Εταιρεία Roscosmos σκοπεύει να εκτοξεύσει περισσότερους από 40 διαστημικούς πυραύλους το 2024 για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια, δήλωσε ο επικεφαλής της Roscosmos, Yuri Borisov.

«[Η Ρωσία σχεδιάζει να εκτοξεύσει] πάνω από 40 [Διαστημικούς Πύραυλους]»…είπε ο Borisov σε συνέντευξή του στην ειδησεογραφική πύλη Pro Kosmos.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Roscosmos, η Ρωσία πραγματοποίησε περισσότερες από 40 εκτοξεύσεις το 1994 για τελευταία φορά. Τότε εκτοξεύτηκαν 49 πύραυλοι.

Η Ρωσία και οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα σταματήσουν να συνεργάζονται στον τομέα των επανδρωμένων Διαστημικών Πτήσεων ακόμη και μετά τη λήξη του προγράμματος του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού, δήλωσε Ρωσική Κρατική Διαστημική Εταιρεία.

«Διαπραγματευόμαστε με συναδέλφους από τη NASA ότι ακόμη και αν διαφωνούμε στον τομέα της επανδρωμένης αστροναυτικής, η συνεργασία όσον αφορά τη διασφάλιση της ασφάλειας των διαστημικών δραστηριοτήτων θα συνεχιστεί»…δήλωσε ο Borisov.

Μια τέτοια συνεργασία θα περιλαμβάνει την εργασία για την Ενοποίηση των Μονάδων Σύνδεσης, ώστε οι πλευρές να μπορούν να βοηθήσουν η μία την άλλη εάν χρειαστεί, πρόσθεσε ο Επικεφαλής της Roscosmos.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here