Διαφάνεια και Σεβασμός στο Δημόσιο Χρήμα πρέπει να είναι η Βασική Αρχή του Δήμου μας!…του Βαγγέλη Αυλήτη.

0
165

Δυστυχώς κατά την διάρκεια των πρώτων 120 ημερών  της μετεκλογικής περιόδου, η Νέα Δημοτικής Αρχή, διαμοιράζει αφειδώς τα Χρηματικά Διαθέσιμά του Δήμου‼️

Ο Δήμαρχος κ. Ξυπολητά π.χ. εξέδωσε απόφαση για απευθείας ανάθεση  ποσού 37200,00€ στην Εταιρεία Novoville για προμήθεια ηλεκτρονικής πλατφόρμας αιτημάτων καθημερινότητας‼️

Δήμοι ανά την επικράτεια που χρησιμοποιούν το ίδιο πρόγραμμα και κοστολογήθηκε ως κάτωθι:

👉🏿Πρεβέζης κόστος 8996,00

👉🏿Νεαπόλεως Συκεών 17236,09 για 2 Έτη

👉🏿Ζίτσα 5952,00

👉🏿Αλίμου 14880,00

👉🏿Αιγάλεω 8000,00

👉🏿Βόλος 15252,00

👉🏿Ηγουμενίτσας 4960,00

Μέχρι σήμερα η Ηλεκτρονική Πλατφόρμα (Γραφείο Δημότη) λειτουργούσε χωρίς κόστος με την υποστήριξη των υπαλλήλων της Πληροφορικής.

Θέλω να πιστεύω ότι η διάλυση του Γραφείου Δημότη, της κατάργησης των ηλεκτρονικών αιτημάτων και την κατάργηση της εποπτείας  από την Διεύθυνση Προγραμματισμού και Μηχανοργάνωσης δεν έγινε εσκεμμένα‼️…αλλά λόγω άγνοιας και επιπολαιότητας.

Λεφτά Υπάρχουν και τα Επενδύουμε ΜΟΝΟ προς όφελος των Δημοτών‼️

Υ.Γ. Παρόμοιο πρόγραμμα της Novoville για τα αιτήματα είχε εξασφαλίσει η Διοίκηση Θωμάκου με Xορηγία! Το Kifissia in Action…θα μπορούσε να επαναλειτουργήσει!

Επίσης πολύ πριν δημιουργηθεί το 112 το συγκεκριμένο είχε Push Notifications και ενημέρωνε όσους το είχαν κατεβάσει για τυχόν έκτακτα περιστατικά στη πόλη μας καθώς και οδηγίες για την Προστασία των Πολιτών!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here