Διαφθορά στο ΓΕΕΘΑ!

0
348

-Ερώτηση Φωτιά του βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης» Α. Μυλωνάκη για διασπάθιση 1,3 δις ευρώ!

Διαφθορά στο ΓΕΕΘΑ – Ερώτηση-«φωτιά» του βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης» Α.Μυλωνάκη για διασπάθιση 1,3 δισ. ευρώ! – Pronews.gr

Αγοράζουν Μεταφορικά Ελικόπτερα UH-60M της Εταιρεία «Aeroservices» του Δ. Δάφνη, ενώ αχρήστευσαν τα διπλάσιας μεταφορικής ικανότητας ΝΗ-90.

Κρίσιμα ερωτήματα θέτει ο Βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» και έμπειρος πιλότος της Αεροπορίας Στρατού Αντώνης Μυλωνάκης, αναφορικά με την απόπειρα διάθεσης 1,3 δισ. ευρώ από τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων, δηλαδή όσο 11 ολοκαίνουργια μαχητικά Rafale F3.R, για απλά μεταφορικά ελικόπτερα από την Sikorsky-Lockheed.

Την στιγμή που σαμποτάρεται συστηματικά το πρόγραμμα των προηγμένων Μεταφορικών Ελικοπτέρων NH-90, για τα οποία έχουν ήδη καταβληθεί 700 εκατ. ευρώ και έχουν παραληφθεί μόνο 15 από τα 20!

Και επειδή δεν αγόρασε η κυβέρνηση της ΝΔ και ο Κ. Φλώρος ανταλλακτικά το 2019 σήμερα πετάει μόνο ένα!

Τα περισσότερα μάλιστα, από τα NH-90, είναι «μέσα στις ζελατίνες τους» εντελώς αχρησιμοποίητα ή με ελάχιστες ώρες πτήσης, και βάση της σύμβασης πρέπει να παραληφθούν ακόμα πέντε, συγκροτώντας μία μεταφορική δύναμη που μπορεί με μία διαδρομή να μεταφέρει ένα ολόκληρο τάγμα.

Να σημειώσουμε ότι τα Γαλλογερμανικά NH-90 έχουν διπλάσια μεταφορική ικανότητα από τα Αμερικανικά UH-60.

Και έρχεται ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κ.Φλώρος και προωθεί την αγορά 24 + 11 (αρχικά είχαν πει συνολικά 48 αλλά είναι σαφές ότι δεν ξέρουν καν τι τους γίνεται και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να υπάρχει «ρευστότητα» προς »όλες τις πλευρές») μονάδων.

Αντιπρόσωπός των Blackhawk, είναι η Εταιρεία «Aeroservices» του Δ. Δάφνη (φωτό), για την οποία έχει τεθεί θέμα που συνδέει, την αγορά των ανθυποβρυχιακών ελικοπτέρων που προώθησε η ίδια εταιρεία, ΜΗ-60R, με την διακίνηση μιζών οι οποίες επενδύθηκαν για την αγορά, μεζονετών και όχι μόνο.

Αυτά τα λέει το επίσημο πληροφοριακό δελτίο της ΕΥΠ βάσει του περιεχομένου των Yποκλοπών, που υπέγραψαν έξι διευθυντές της ΕΥΠ και η Eισαγγελέας της υπηρεσίας, από τις συνομιλίες που καταγράφηκαν του «στόχου» 518C που αντιστοιχούσε στο όνομα του Α/ΓΕΕΘΑ Κ. Φλώρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here