Εγκαίνια Πάρκου Αναψυχής στο Γράμμο Φοίνικα στις Αδάμες.

0
828

Έναν καινούργιο χώρο αναψυχής, ένα πάρκο όπου μπορούν οι πολίτες να απολαμβάνουν όμορφες στιγμές, εγκαινίασε ο Δήμος Κηφισιάς, την Πέμπτη 8 Ιουνίου στις 19.30.

Στην περιοχή Γράμμου-Φοίνικα (Σπανουδάκη και Αφροδίτης) περιοχή αμιγούς κατοικίας με χαμηλά κτήρια και έντονο το στοιχείο της γειτονιάς, παραδίδεται ένα ολοκληρωμένο έργο που αναβαθμίζει την περιοχή, σημειώνει στο κάλεσμά της η δημοτική Αρχή και προσθέτει ότι δημιουργήθηκε ένας φιλόξενος χώρος για μικρούς και μεγάλους.

Διαμορφώθηκαν πεζόδρομοι (ώστε να ενοποιηθούν κοινόχρηστοι χώροι), πεζοδρόμια, έγιναν ασφαλτοστρώσεις, εγκαταστάθηκε νέος δημοτικός φωτισμός διαμορφώθηκε χώρος παιδικής χαράς και πλατείας, μπήκαν παγκάκια, επιστρώθηκε το έδαφος, διατηρήθηκε και ενισχύθηκε το πράσινο.

Το έργο εντάχθηκε στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου», με ύψος χρηματοδότησης το ποσόν των 611.294,50€.

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο ΚΗΦΙΣΟΣ» Θεοχάρης Αποστόλου είπε:

«Συγχαρητήρια στο Δήμο Κηφισιάς για το έργο που έχει αναβαθμίσει έμπρακτα την Περιοχή.

Επίσης προσωπικά ευχαριστώ τον κ. Δήμαρχο για την αναφορά του στο σύλλογο Κηφισσός Αδαμών ως προς την αρωγή του στην εκτέλεση του έργου και γενικά για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής. Στα επόμενα εγκαίνια της Κεντρικής μας Πλατείας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here