Εγκληματική Ενέργεια η διάνοιξη του Φράγματος του ποταμού Καλέντζη λίγο έξω από τον Παλαμά!

0
541

-Για  αυτό την αρνούνται!…

Όταν κατασκευάζεται ένα ανάχωμα, είναι για υδατοστεγή προφύλαξη μιας συγκεκριμένης γης που πρέπει να παραμένει  κατά το δυνατόν «στεγανή» από μια άλλη δίπλα γη, μη τυχόν ποτέ προκύψει πλημμύρα. Αυτό εκτελείται μετά από σχετική μελέτη σχετικών επιπέδου.

Συνεπώς αν ποτέ προκύψει  έκτακτη ανάγκη να υπάρξει διέξοδος, δηλ. να ακυρωθεί το έργο, αυτό δύναται να γίνει μόνο με απόφαση σχετικών.

Εδώ βλέπουμε στην τηλεόραση δηλώσεις δύο, παντελώς άσχετων του αντικειμένου, να δικαιολογούνται για μία διάνοιξη που έγινε και κόστισε…αυτά που είδαμε.

Ορθώς λοιπόν αμφότεροι οι εν λόγω δυο άσχετοι απορρίπτουν, για τον εαυτό τους εις έκαστος, την ευθύνη λήψης μιας τέτοιας εγκληματικής απόφασης, αφού και οι δύο τους δεν φέρονται να έχουν «φωτιστεί» από σχετικούς. Η διάνοιξη όμως, έγινε, και δεν έγινε από μόνη της! Ε!

Αυτά λοιπόν είναι που διαχρονικά πληρώνουμε ως ψηφοφόροι.

Υ.Γ. Βελόπουλος: Στη φυλακή όσοι εγκλημάτησαν με την καταστροφή της Θεσσαλίας.

Στη φυλακή οσοι εγκλημάτησαν με την καταστροφή της Θεσσαλίας δήλωσε ο Βελόπουλος. - Amazonios.net

Μεγάλες οι ευθύνες των αρμοδίων για τις καταστροφές στη Θεσσαλία και ας προσπαθούν όλοι τους να τις διώξουν από πάνω τους. Είναι απαίτηση της κοινωνίας, αλλά και του πολιτικού κόσμου, να πληρώσουν εκείνοι που ευθύνονται για αυτή την καταστροφή.

Σε αυτό το μήκος κύματος κινήθηκε και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, που ζήτησε να μπουν στη φυλακή όσοι εγκλημάτησαν.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Από την πρώτη στιγμή που πήγαμε στο Βόλο, την πρώτη μέρα, είχαμε μιλήσει για εξεταστική επιτροπή, ώστε να πληρώσουν όλοι για τα εγκλήματά τους. Ήταν ένα προμελετημένο έγκλημα. Το θέμα δεν είναι αν εκούσια ή ακούσια έφταιγαν κάποιοι, το θέμα είναι να μπουν φυλακή, γιατί είχαμε απώλειες ζωών και τεράστιων περιουσιών».

Και πρόσθεσε ότι «το ζήτημα λοιπόν της εξεταστικής για εμάς είναι πρωτεύον και θα τη ζητήσουμε, θα την απαιτήσουμε για να βάλουμε φυλακή όλους όσοι εγκλημάτησαν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here