Εκλογές στην Ελλάδα: Θα γίνει και εδώ «Της Τουρκίας»;

0
347

Τέλος και με τις, πρώτες, εκλογές στη Τουρκία. Μετά 15 ημέρες ξανά.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε πρώτα σε τμήματα που έβγαλαν Ερντογάν, και εν συνεχεία, προϊούσης τη καταμέτρησης, οι κάλπες έδειξαν «…..σας περιμένουμε ξανά» μετατρέποντας έτσι τις Δημοσκοπήσεις σε….χαρτί υγείας.

Τώρα το τί θα συμβεί την μεθεπόμενη Κυριακή μετά την διεξαγωγή των επαναληπτικών, για Πρόεδρο, εκλογών, εύκολα κανείς το εικάζει με εκείνο το 5% που περίσσεψε, και επειδή είναι δύσκολο να πάει «μονοκούκι» στην Αντιπολίτευση…περάστε όπως περνάμε.

Εδώ στη χώρα μας, την Ελλάδα, που έρχονται εκλογές με καθορισμένο, από τις Δημοσκοπήσεις αποτέλεσμα, τί άραγε να βγάλει η κάλπη;

-Μήπως γίνει και εδώ…της Τουρκίας;

-Δηλαδή άλλος ο λαός των δημοσκοπήσεων, και άλλος των ψηφοφόρων;

Θα φανεί την Κυριακή «κοντή γιορτή» ο λαός εδώ λέει, με ένα απερχόμενο Πρωθυπουργό «λαχανιασμένο» να τρέχει να προλάβει την οργή:

(1) Που ξεχείλιζε σε βάρος της Κυβέρνησης, όπου κατά την θητεία της συνέβη το Εγκληματικό  Δυστύχημα των Τεμπών που στοίχισε την  ζωή σε 57 ανθρώπους. 

Δείτε σχετικό άρθρο της Le Monde κατά της Κυβέρνησης Μητσοτάκη για το  Έγκλημα των Τεμπών.

(2) Της Ομογένειας στην Βόρεια Ήπειρο, για την παγίδα που του έστησε ο εκεί Πρωθυπουργός, δηλαδή ετσιθελικά επέβαλε να «αγκαλιαστούνε» στη γη της ομογένειας, για να αποκτηθεί αμετάκλητα από τον Ράμα η βίζα εισόδου της Αλβανίας στην Ε.Ε. Και το πέτυχε, ενώ ήταν και είναι, το βλέπουμε ποίες, οι βουλές του Αλβανού. Αλβανικές. Τί άλλο;

Ατυχώς για τον Μητσοτάκη τέτοιες….μπιπ, δεν εξομαλύνονται με καμίας μορφής επιδόματα, αφού δεν είναι Ρήτρα Αναπροσαρμογής στην Ενέργεια.

Μια Ρήτρα που θα του έρθει, του λαού, κατακούτελα αμέσως μετά τις εκλογές, εφόσον τον ξανά-διαλέξει.

Υ.Γ. Η προσωπική ήττα του Μητσοτακη την βραδιά των εκλογών θα ειναι Συντριπτική.

Τις τελευταίες μέρες η ΝΔ εχει επαναπαυτεί στα Λαθη του ΣΥΡΙΖΑ οπως αυτο με τον Κατρούγκαλο και στην εικόνα των Δημοσκοπήσεων. Ο Μητσοτακης εχει πέσει στην παγίδα της αλαζονείας και δεν βλέπει την αληθινή εικόνα γύρω του.

Η ανατροπη με το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος του 2015 που δεν το περίμενε κανεις μπορει να επαναληφθεί  κάλλιστα και σε αυτές τις εκλογες.

Υ.Γ.1. Μόνο ο Αδωνις εχει συνειδητοποιήσει το τσουνάμι που έρχεται και προετοιμάζεται για την επόμενη μέρα. Οι υπόλοιποι στη ΝΔ κοιμούνται τον ύπνο του ΔΙΚΑΙΟΥ!….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here