ΕΚΤΑΚΤΟ: Ανατρέπει το πολιτικό σκηνικό η Φώφη. Θα ζητήσει να την προτείνει ο Μητσοτάκης για επόμενη πρόεδρο της Δημοκρατίας.

0
387

Τελικά έδωσε το όνομα του ΓΑΠ για την προεδρία της Δημοκρατίας για να το κάψει.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά θα ζητήσει από τον πρωθυπουργό να είναι η ίδια υποψήφια πρόεδρος της Δημοκρατίας καθώς την σπρώχνει μεγάλο δημοσιογραφικό συγκρότημα που της έχει εγγυηθεί  πως ελέγχει τον Μητσοτάκης και της βάζει πλάτη για να το κάνει.

Το κερασάκι για τον Μητσοτάκη θα είναι η διάλυση του ΠΑΣΟΚ το οποίο θα καταλήξει με αρχηγό τον αποτυχημένο Γιώργο Παπανδρέου αν συνεχίσει να υπάρχει και δεν απορροφηθεί και επίσημα από τη ΝΔ.

Υ.Γ. Δαμανάκη ή Γιωργάκη; Από το κακό στο χειρότερο οι προτάσεις για την προεδρία της Δημοκρατίας.

Θλίψη προκαλούν τα ονόματα που κυκλοφορούν για την προεδρία της Δημοκρατίας, δεν μας έφτανε το όνομα του Γιώργου Παπανδρέου από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, τώρα έχουμε και της Μαρίας Δαμανάκη από τις επιλογές Μητσοτάκη.

Βεβαια και τα δυο πρόσωπα έχουν κάτι κοινό, η Μαρία Δαμανάκη το 1993 ήταν αρχηγός του τότε συνασπισμού και το κόμμα της έμεινε εκτός βουλής γεγονός που επαναλήφθηκε τον Γενάρη του 2015 με τον Γιώργο Παπανδρέου να μένει εκτός βουλής με το κόμμα του το ΚΙΔΗΣΟ.

Σε λίγο θα δούμε να προτιμούν και τον Κατμαν της Αννίτας ή και γιατί όχι τον Βας Βας ο Παρασκευάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here