ΕΚΤΑΚΤΟ: Υπογράφηκε ο υποχρεωτικός εμβολιασμός στο υγειονομικό στρατιωτικό προσωπικό!

0
341

Υπογράφηκε από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλο η απόφαση με την οποία υποχρεώνεται το ιατρικό στρατιωτικό προσωπικό να εμβολιαστεί, αλλιώς τίθεται σε υποχρεωτική αργία άνευ αποδοχών!

Έτσι από αύριο θα δούμε το τραγελαφικό ένστολους γιατρούς και νοσηλευτές που δεν ήθελαν να επιλέξουν το εμβόλιο να μένουν ουσιαστικά άνεργοι.

Με υφυπουργό Άμυνας, πλέον, τον Ν. Χαρδαλιά, η κυβέρνηση είναι έτοιμη να διαρρήξει την συνοχή στο στράτευμα καθώς όλοι πλέον θεωρούν ότι είναι μόνο η αρχή και ότι θα επεκταθεί σε όλους (δεν άρεσε ότι αρκετοί δεν θέλουν να εμβολιαστούν).

Η ΠΟΕΣ δημοσιοποίησε το παρακάτω έγγραφο του ΓΕΕΘΑ με θέμα «Επείγουσες ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση του COVID-19» και σχετικό το Άρθρο 206 του ν. 4820/2021 (Α’ 130):

«Δυνάμει του σχετικού και στο πλαίσιο επιτακτικών λόγων προστασίας της δημόσιας υγείας καθίσταται υποχρεωτικός ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού COVID-19 στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό των ΕΔ (ιατρικό, παραϊατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και υποστηρικτικό) που παρέχει υπηρεσίες με φυσική παρουσία στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία και σε όλες τις δομές πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας των ΕΔ.»

Επιπλέον των ανωτέρω καθορίζονται τα εξής:

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here