ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ Εκδήλωση στο Δημαρχείο Κηφισιάς «Ακρίβεια: η επόμενη μέρα».

0
396

Η Συζήτηση για την οικονομία και το κύμα ακρίβειας που σαρώνει την αγορά, ξεκινώντας από την Ενέργεια, που οργάνωσε η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κηφισιάς, προκάλεσε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Εκδήλωση που οργάνωσε η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κηφισιάς την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στο Δημαρχείο Κηφισιάς, με θέμα «Ακρίβεια: η επόμενη μέρα».

Εισηγητές ήταν ο Νικόλας Φαραντούρης Καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου και Δικαίου Ενέργειας, γνώστης όσο κανένας άλλος των Ευρωπαϊκών θεμάτων και Παναγιώτης Κορκολής Διευθυντής Ανάπτυξης στο ΕΝΑ, πρώην Γ.Γ Δημοσίων Επενδύσεων & ΕΣΠΑ, Υπ. Οικονομίας.

Το θέμα της ακρίβειας αντιμετωπίζεται καθημερινά απ’ όλους τους πολίτες της χώρας στα super market, στους λογαριασμούς ρεύματος και αερίου, στα βενζινάδικα κλπ. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα νέα «χρωματιστά» τιμολόγια ρεύματος που θα τεθούν σε ισχύ από τη νέα χρονιά και που με βάση τα σημερινά δεδομένα θα εκτοξεύσουν το ενεργειακό κόστος των νοικοκυριών.

Αναφορά έγινε επίσης στο παραγωγικό-αναπτυξιακό μοντέλο που θα έπρεπε να έχει η χώρα καθώς επίσης και στις ενεργειακές κοινότητες που νομοθετήθηκαν από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια ναρκοθετήθηκαν από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Στην κατάμεστη κεντρική αίθουσα του Δημαρχείου Κηφισιάς την συζήτηση άνοιξε ο Συντονιστής της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κηφισιάς κ. Στάθης Γρίβας,  ο οποίος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και παρουσίασε το πάνελ των ομιλητών, αναφέρθηκε στον οδικό χάρτη της οργάνωσης το επόμενο χρονικό διάστημα με σημαντικούς σταθμούς το Συνέδριο του κόμματος το Φεβρουάριο και τις Ευρωεκλογές τον Ιούνιο.

Σημαντική ήταν η παρουσία αλλά και η παρέμβαση στη συζήτηση του πρώην Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου των Ελληνικών Πετρελαίων (ΕΛΠΕ), Στάθη Τσοτσορού. 

Υπενθυμίζεται ότι η Διοίκηση Τσοτσορού ήταν ότι πιο επιτυχημένο έχει να επιδείξει ο ΣΥΡΙΖΑ στα 4,5 χρόνια που είχε τη διακυβέρνηση της χώρας.

Τον λόγο πήραν πολλοί από του παρευρισκόμενους και η εκδήλωση έκλεισε με απαντήσεις που δόθηκαν από το πάνελ των ομιλητών σε ερωτήσεις που προέκυψαν.

Το επόμενο ραντεβού των μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κηφισιάς,  καθορίστηκε στις 19 Δεκεμβρίου στη Βίλα Κώστα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here