Η ΑΗΘΗΣ προβοκάτσια των Τούρκων στον Κοτζιά: Τα σχέδια τους για Αιγαίο και Κύπρο….του Μιχάλη Ιγνατίου.

0
188

Όσοι στην ελληνική ελίτ είχαν την παραμικρή αμφιβολία για το πως εννοεί η Τουρκία την ελληνοτουρκική «φιλία», αντιλήφθηκαν χθες πως η πολιτική των απειλών και των εκβιασμών, που εγκαινίασε η Άγκυρα, από την εποχή ακόμα της δικτατορίας των συνταγματαρχών, δεν πρόκειται να αλλάξει.

Στη διάρκεια των εγκαινίων του νέου ελληνικού προξενείου στη Σμύρνη, που ήταν μία ιστορική στιγμή για την Ελλάδα, τα τουρκικά μαχητικά αεροπλάνα «έσκισαν» επιδεικτικά τον ουρανό.

Επίσης, στη διάρκεια της παρουσίας του Έλληνα υπουργού στο τουρκικό έδαφος, οι Τούρκοι παραβίασαν προκλητικότατα τον ελληνικό εναέριο χώρο. 

Κατά τα άλλα, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, που θεωρεί τους Έλληνες «κουνούπια», μίλησε για τη φιλία των δύο λαών. Οποία υποκρισία…….

Η Τουρκία είναι αυτή που είναι. Επικίνδυνη χώρα που χαράσσει πολιτική και δεν την προσαρμόζει ούτε και όταν αλλάζουν οι κυβερνήσεις της. 

Όποιος βρεθεί στην εξουσία, η πολιτική έναντι της Ελλάδας και της Κύπρου παραμένει η ίδια. Έντονα επιθετική και διεκδικητική. Η άλλη όψη του νομίσματος είμαστε εμείς. 

Μόνιμα ηττοπαθείς και με διάθεση πάντα να κάνουμε παραχωρήσεις για να έχουμε το…….κεφάλι μας ήσυχο!!
Μόνο που όλες αυτές οι υποχωρήσεις μας έφεραν στο σημερινό σημείο:

Η συνέχεια ΕΔΩ………..

Υ.Γ. ΔΕΙΤΕ την τουρκική ΑΗΘΗ προβοκάτσια να πετάξουν πάνω από τη Σμύρνη τουρκικά μαχητικά F-16, που……όλως τυχαίως συνέπεσαν με τα 5 λεπτά της συνάντησης Κοτζιά-Τσαβούσουγλου στο ελληνικό προξενείο, μια κίνηση η οποία φυσικά δεν ήταν τυχαία.

Επίσημη δικαιολογία η…….προπόνηση του solo Turk του ακροβατικού F-16 της τουρκικής Αεροπορίας για την επίδειξη που πρόκειται να πραγματοποιήσει για την 96η επέτειο «απελευθέρωσης» της πόλης από τον ελληνικό Στρατό, όπως σημειώνουν. ΕΛΑΙΟΣ!!

{videobox}SOaPxT99A-k{/videobox}

{jcomments on} 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here