Η Ατιμωρησία Πολιτικών προσώπων δεν συνάδει με την ηθική ούτε με την Δημοκρατία, αρετές για τις οποίες είμαστε περήφανοι!…της Μαρίας Καρυστιανού.

0
259

Η Μαρία Καρυστιανού είναι μία από τις τραγικές μητέρες που έχασε το παιδί της στο έγκλημα των Τεμπών, καθώς εκεί σκοτώθηκε η 19χρονη κόρη της Μάρθη Ψαροπούλου.

Πριν λίγες μέρες η κατάθεσή της, καθώς είναι και Πρόεδρος του Συλλόγου Θυμάτων Πληγέντων Τεμπών, στην εξεταστική της Βουλής για το έγκλημα στα Τέμπη, συγκλόνισε το Πανελλήνιο καθώς πρέπει να μπει τέλος στη συγκάλυψη που στήνεται από την πρώτη ώρα μετά την τραγωδία.

Μάλιστα η ίδια ξεκίνησε και συλλογή υπογραφών διαδικτυακά, η οποία έχει συγκεντρώσει ήδη 199.534 υπογραφές με στόχο τις 200.000.

Μάλιστα όπως αναφέρεται στο κείμενο που δημοσιεύεται:

«Οι Έλληνες Πολίτες απαιτούν από την Βουλή, την έναρξη των διαδικασιών για την αναθεώρηση του Συντάγματος και την ενεργοποίηση του Νόμου περί ευθύνης Υπουργών, καθώς και την κατάργηση της Βουλευτικής Ασυλίας, όταν προκύπτει ποινική ευθύνη πολιτικών προσώπων.

Η ατιμωρησία πολιτικών προσώπων δεν συνάδει με την ηθική ούτε με την δημοκρατία, αρετές για τις οποίες είμαστε περήφανοι!».

Υ.Γ. Νέα καταγγελία απλό πατέρα θύματος στα Τέμπη.

Την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου «κατακεραυνώνει» ακόμα ένα γονιός που έχασε το παιδί του τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, στα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου.

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό Σταθμό Focus, ο Παύλος Ασλανίδης, ο οποίος θρηνεί για την απώλεια του 27χρονου γιου του, Δημήτρη αποκάλυψε πως όταν επισκέφθηκε την ανώτατη δικαστική λειτουργό και την ρώτησε για το μπάζωμα που έγινε στο σημείο εκείνη του απάντησε πως πρόκειται για ένα «μικρό ηθικό ζήτημα»!

Είχε προηγηθεί η καταγγελία της Μαρίας Καρυστιανού η οποία είχε δηλώσει για την εισαγγελέα πως της είπε ότι «αυτά γίνονται» και την προέτρεψε να πάει σε μια εκκλησία να την βοηθήσει!

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Πήγαμε τον Αύγουστο (σ.σ στην Εισαγγελέα), μας υποσχέθηκε ότι είναι το μέρος φυλασσόμενο κι όλα καλά και μη στεναχωριέστε και μην κάνετε κι όταν πήγαμε και πήραμε φωτογραφίες και είδαμε με τα μάτια μας, πως ήταν πεταγμένα τα πράγματα εκεί, πήγα τις φωτογραφίες, τις τύπωσα και τις πήγα στο γραφείο της, τις έδειξα και ξέρεις τι μου είπε; “Πως κάνετε έτσι; Είναι ένα μικρό ηθικό θέμα”».

Εξοργισμένος ο κ. Ασλανίδης πρόσθεσε πως όλοι «τους βλέπουν σαν σκουπίδια»:

«Αυτή η κυρία έπρεπε να παραιτηθεί χτες, μαζί με τη Σακελλαροπούλου, τώρα που καταδικάστηκε η χώρα μας για τη διαφθορά. Ένα μικρό ηθικό θέμα; Και της λέω τα παιδιά σου θα ήθελες να τα δολοφονήσουν και να τα πετάξουν εκεί; Και μου λέει σας καταλαβαίνω…

Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Σαν σκουπίδια μας βλέπουνε. Δεν μας βλέπουν καν. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα, την έχουν ελεγχόμενη. Και στους γονείς από την Καλαμπάκα είπε το ίδιο “συνεχίστε τη ζωή σας”».

Καταλήγοντας ο κ. Ασλανίδης συγκλόνισε:

«Εγώ έχω πάρει μια απόφαση για τον γιό μου, δεν θα κάνουμε μνημόσυνο, αν δεν κάνουμε μνημόσυνο αυτούς που δολοφονήσαν το παιδί, μας δεν θα του κάνουμε μνημόσυνο, τα παλικάρια δεν τα κάνουμε μνημόσυνο».

Υ.Γ.1. Αυτή Είναι η Μήνυση Που Θα Ρίξει Τον Μητσοτάκη…της Ευδοκίας Τσαγκλή.

Η Ευδοκία Τσαγκλή έρχεται με δυνατό update στο podcast Eleftheros με μια μήνυση που ενδεχομένως να ρίξει την Κυβέρνηση.

Η Ευδοκία επέζησε από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη στις 28/02/2023 μετά τη μετωπική σύγκρουση των δύο τρένων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here