Η Αυλή των Σκανδάλων στην ΕΡΤ!

0
654

Υπόγειες διαδρομές για «φύγε εσύ, έλα εσύ», περίεργα κοστοβόρα «παιχνίδια» στην πλάτη των φορολογουμένων και καταγγελίες από την Αθηνά Καμπάκογλου!

Η αυλή των σκανδάλων στην ΕΡΤ

Τις υπόγειες και σκανδαλώδεις τακτικές που φαίνεται ότι ακολουθεί ο πρόεδρος της ΕΡΤ Κωνσταντίνος Ζούλας έβγαλε στη φόρα η Δημοσιογράφος Αθηνά Καμπάκογλου, ανοίγοντας «μέτωπο» μαζί του για το μέλλον της «Αυλής των Χρωμάτων».

Μέσα από εκτενή επιστολή που έστειλε στην ΕΣΗΕΑ, η οικοδέσποινα και αρχισυντάκτρια της επιτυχημένης μουσικής εκπομπής, η οποία, σημειωτέων, υπήρξε εξαρχής δικό της δημιούργημα, καταγγέλλει τον «Αυτοκράτορα του Ραδιομεγάρου», όπως αποκαλούν κάποιοι τον Κωνσταντίνο Ζούλα, πως έχει δρομολογήσει (εν αγνοία της!) την αντικατάστασή της στην παρουσίαση από την Κατερίνα Παπουτσάκη.

Συμπαρουσιαστής.

Ισχυρίζεται δε ότι ο πρόεδρος ήθελε αρχικά να «κόψει» εντελώς την «Αυλή των χρωμάτων», αλλά στη συνέχεια προτίμησε να ανεβάσει πολύ το κόστος του προγράμματος, με την τοποθέτηση του συνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου σε ρόλο συ-παρουσιαστή της ίδιας.

Τώρα, λοιπόν, φαίνεται πως ο Κωνσταντίνος Ζούλας έχει βάλει στόχο να αφήσει εκτός κάμερας την Αθηνά Καμπάκογλου, περιορίζοντάς την στην αρχισυνταξία του πρότζεκτ, και να βάλει στη θέση της ως οικοδέσποινα τη γνωστή ηθοποιό, ανεβάζοντας έτσι ακόμη περισσότερο το κόστος της εκπομπής που φυσικά θα πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι!

«Τις τελευταίες ημέρες γίνομαι αποδέκτης διάφορων δημοσιευμάτων, τα οποία επιβεβαιώνονται και από διάφορες μεμονωμένες, σχετικές όμως με τη Δημόσια Τηλεόραση, φωνές, που με φέρνουν εκτός παρουσίασης της εκπομπής «Η Αυλή των χρωμάτων» και τη θέση μου να καταλαμβάνει η ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η προαναφερθείσα εκπομπή είναι ξεκάθαρα δικό μου δημιούργημα, με την πολύτιμη βεβαίως συμπαράσταση και βοήθεια του εσωτερικού και αξιόλογου δυναμικού της ΕΡΤ, χρεώνοντας την εταιρία με το…υπέρογκο ποσό των 150 ευρώ ανά επεισόδιο και την προσωπική μου αμοιβή να περιορίζεται αυστηρά στον μισθό μιας απλής δημοσιογράφου.

Αρχικά είχα την παρουσίαση, στη συνέχεια τη συ-παρουσίαση και στο σύνολο των χρόνων την αρχισυνταξία»…σημειώνει αρχικά στην επιστολή της η Αθηνά Καμπάκογλου.

Κοινό μυστικό.

Η εκπομπή ξεκίνησε το 2018 ως εσωτερική παραγωγή, σημειώνοντας για τρία χρόνια σημαντική επιτυχία ως προς τα νούμερα τηλεθέασης, στο πλαίσιο πάντα των δεδομένων της ΕΡΤ, και συγκεκριμένα της ΕΡΤ2. Γεγονός όμως που ενοχλούσε κατά καιρούς κάποιους εκ των ιθυνόντων, οι οποίοι εκδήλωναν την αντίθεσή τους, με κάθε είδους επιθέσεις.

Άλλωστε, είναι κοινό μυστικό ότι έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στις εξωτερικές παραγωγές-και ο νοών νοείτω.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here