Η αυτοκρατορία της διαπλοκής αντεπιτίθεται……του Γιώργου Λακόπουλου.

0
471

Ένα ερώτημα: Τελικά γιατί πρέπει να αλλάξει η κυβέρνηση στην Ελλάδα: επειδή είναι κακή η κυβέρνηση ή επειδή είναι καλή η αντιπολίτευση;

Να το εξειδικεύσουμε: Όσοι προσπαθούν να δημιουργήσουν την εντύπωση ότι ο Μητσοτάκης είναι ο «επόμενος Πρωθυπουργός» γιατί δεν προβάλλουν τα προσόντα και τις ικανότητες του, αλλά βάζουν όλα τα λεφτά στη προσπάθεια αρνητικής φόρτισης του ονόματος του Αλέξη Τσίπρα;

Τα ερωτήματα και οι απαντήσεις τους αποτελούν μάθημα-κλειδί στις σχολές Πολιτικής Επιστήμης και Επικοινωνίας, για τη λειτουργία της μαύρης προπαγάνδας και τις αντοχές των συστημάτων σήψης και διαφθοράς στην πολιτική και την ενημέρωση.

Από τη μια ένας Πρωθυπουργός με διεθνή αναγνώριση που πέτυχε όλους τους μεγάλους στόχους της θητείας του, χωρίς κανέναν ψεγάδι ηθικής σε βάρος του και κυρίαρχος στο δημόσιο χώρο και στο κόμμα του παρουσιάζεται από ΜΜΕ σαν κάποιος του σκοινιού του και του παλουκιού, ως απειλή για τη…..Δημοκρατία και χαμένος από χέρι στις εκλογές.

Από την άλλη ένας πολιτικός αρχηγός σε ευρωπαϊκή απομόνωση, με προφανή ηγετικά ελλείμματα και χωρίς συγκροτημένη δημόσια παρουσία, χωρίς επιχειρήματα και πρόγραμμα, με αλλεπάλληλα λάθη και ακραίες επιλογές, χειραγωγούμενος από μιντιάρχες και εσωκομματικούς βαρόνους, με σκελετούς στις ντουλάπες του, παρουσιάζεται ως νυμφίος που προκύπτει εν τω μέσω της νυκτός.

Θαύμα; Όχι! Έργο ενός συγκεκριμένου είδους φαιού πολιτικού μάρκετινγκ που σκηνοθετεί αρνητικά τον Πρωθυπουργό και παραβλέπει τις εμφανείς αδυναμίες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Με τη σύμπραξη μιντιαρχών και οικονομικών παραγόντων, αναξιόπιστων δημοσκόπων, ασύδοτων της διατεταγμένης δημοσιογραφίας.

Διαπλεκόμενοι, τυχοδιώκτες διεφθαρμένοι, μωροφιλόδοξοι, σούργελα, υπόλογοι και συνένοχοι συντονίζονται στη πιο σκοτεινή επιχείρησης επικοινωνιακής εξαπάτησης των τελευταίων δεκαετιών. Όλα για όλα και χωρίς φραγμούς…..

Μαγική εικόνα

Αυτό που συμβαίνει είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστηρίζεται από ένα πανίσχυρο και πανάκριβο σύστημα επικοινωνίας που κατασκευάζει μια εικονική πραγματικότητα, διογκώνοντας τα στραβοπατήματα των Συριζαίων – και αν δεν υπάρχουν τα κατασκευάζουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ…….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here