Η Διαχρονική «Προσφορά» του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου κ. Κώστα Τσιλιγκίρη.

0
712

Διαβάζοντας την Ανακοίνωση του κ. Κώστα Τσιλιγκίρη στην «kifisia24.gr» στις 13/08/23: (1) ότι Συντάσσεται με τον υποψήφιο Δήμαρχο Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης κ. Βασίλη Ξυπολυτά και (2) για τις δηλώσεις του σχετικά με την κάθοδό του στον Εκλογικό Στίβο, μας δημιουργήθηκαν οι κάτωθι παρατηρήσεις που μπορούν να συμβάλουν στην διαμόρφωση μιας επίκαιρης άποψης:

1.Το 2010 εκλέχθηκε πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό του Νίκου Χιωτάκη και έκτοτε εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος σε όλες τις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Η θέση και ο ρόλος του  ως μέλος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, άφησε ένα ιδιαίτερο αποτύπωμα κατά την διάρκεια της θητείας του:

Παρόλο που η «παρουσία» του στο Δημοτικό Συμβούλιο τα τελευταία 4 χρόνια ήταν σχεδόν ανύπαρκτη, δεν είχε αποπεμφθεί λόγω της συστηματικής παραβίασης των Kανόνων του Δ.Σ.!

2.Σύμφωνα με την «kifisia24.gr», στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση εκλέχθηκε ΠΡΩΤΟΣ σε ψήφους Δημοτικός Σύμβουλος μεταξύ των υποψηφίων όλων των Συνδυασμών, ο κ. Κώστας Τσιλιγκίρης!

Στην πραγματικότητα όμως, στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση εκλέχθηκε ΠΡΩΤΟΣ σε ψήφους Δημοτικός Σύμβουλος μεταξύ των υποψηφίων όλων των Συνδυασμών ο κ. Αυλήτης Ευάγγελος με Ψήφους 1416 από τον Συνδυασμό του Γιώργου Θωμάκου!

3.Οι δηλώσεις του σχετικά με την κάθοδό του στον Εκλογικό στίβο:

«Η εκλογική αναμέτρηση είναι τόσο κρίσιμη όσο ποτέ. Το μέλλον είναι εδώ, οι εξελίξεις μας έχουν προσπεράσει.

Ο Δήμος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης χρειάζεται νέο όραμα, κοινή λογική και αποτελεσματική διαχείριση:

Για έναν σύγχρονο Δήμο Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πολιτών, να βελτιώνει την καθημερινότητά τους και να προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες».

Διερωτώμεθα μήπως οι ανωτέρω Δηλώσεις του κ. Τσιλιγκίρη δεν Συνάδουν με την «Διαχρονική Προσφορά του» και την «Παρουσία» του (συνήθως……Απών) στις Συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here