Η Ελλάδα ως «Ρεζίλης» της Ευρώπης και ο Τσίπρας που αποφάσισε επιτέλους να επιτεθεί στην αντιπολίτευση…της Στήλης Άλατος.

0
320

Τιμημένοι μου αναγνώστες, στα νερά της Μεσογείου περιδιαβαίνουν οι ψυχές όσων χάθηκαν, ψάχνοντας την ελπίδα και στη στεριά αλωνίζουν αρκετοί από αυτούς, που τους έστειλαν στα βάθη της θάλασσας.

Πίστευα, η Στήλη Άλατος ότι δεν ήταν ανάμεσα στους αλωνάρηδες ανθρώπινων ψυχών, Έλληνες, αλλά η πραγματικότητα, είναι διαφορετική και σκληρή. Έχουν αλλάξει οι εντολές προς τους λιμενικούς και έχουν γίνει επικίνδυνα τα νερά που επιτηρούν οι Έλληνες, για τους κατατρεγμένους που ψάχνουν καλύτερη ζωή.

-Πως γίναμε έτσι καλά μου παιδιά;

-Πως μετατράπηκαν οι Έλληνες σε Κασιδιάρηδες και Μιχαλολιάκους;

-Κρίμα καμία αντίδραση, καμία ντροπή…

Η Ελλάδα ως «Ρεζίλης» της Ευρώπης

Δεν θα γράψω άλλα για το ναυάγιο στην Πύλο και τους εκατοντάδες νεκρούς, θυσία στα πιο άρρωστα μυαλά της Ευρώπης, αλλά και της Ελλάδας, αλλά θα αναφέρω την δήλωση του Ειδικού Απεσταλμένου του ΟΗΕ, για τις συνθήκες που οδήγησαν στο ναυάγιο και στον θάνατο 700 ανθρώπων:

«Αναφορικά με τις συνθήκες γύρω από τις οποίες το πλοίο βυθίστηκε, κάποιες μαρτυρίες αναφέρουν πως εκείνη τη στιγμή υπήρξε ελιγμός από σκάφος της ακτοφυλακής ώστε να το απομακρύνει το πλοίο από την Ελληνική περιοχή έρευνας και διάσωσης ώστε να κατευθυνθεί σε άλλη χώρα».

Σταματώ εδώ τιμημένοι μου αναγνώστες και θα περιμένω τις απαντήσεις, από το εξωτερικό, γιατί πλέον στην Ελλάδα, υπάρχει ομερτά. Κανείς δεν μιλάει όταν πρόκειται να πει οτιδήποτε δεν αρέσει στο Σύστημα που διοικεί τη χώρα.

Και μια και είπα σύστημα καλά μου παιδιά, έχουν μείνει άφωνοι όλοι οι δημοσιογράφοι των ξένων ΜΜΕ, που βρίσκονται στην Καλαμάτα, από τους Έλληνες δημοσιογράφους και το επίπεδο της δημοσιογραφικής τους επάρκειας.

Οι άνθρωποι δεν έχουν ξανασυναντήσει τέτοια ανεπάρκεια δημοσιογραφικής κάλυψης και φυσικά, δεν το αφήνουν να περάσει ασχολίαστο στις ανταποκρίσεις τους. Ναι τιμημένοι μου αναγνώστες, τα ρεζιλίκια της Ευρώπης καταντήσαμε. Ναι καταντήσαμε, γιατί εμείς όλοι καλά μου παιδιά, αφήσαμε να κυριαρχήσει ο Κυριάκος και οι απόψεις του…

Ο Τσίπρας αποφάσισε επιτέλους να επιτεθεί στην Αντιπολίτευση.

Να φύγω από το θέμα της Πύλου καλά μου παιδιά, αλλά να ξέρετε ότι δεν θα το εγκαταλείψω, γιατί είμαι εξοργισμένη Στήλη Άλατος. Θέλω να γράψω δυο τρεις σκέψεις που έκανα ακούγοντας τον Αλέξη Τσίπρα, στην διακαναλική του συνέντευξη, τιμημένοι μου αναγνώστες.

Δεν θα μείνω ούτε στο πρόγραμμα του Σύριζα, ούτε στα όσα είπε για τον Εθνικά επικίνδυνο Κυριάκο Μητσοτάκη και το θέμα της Ροδόπης. Θα γράψω για το γεγονός ότι ο Τσίπρας συνειδητοποίησε και αλλάζει αυτό που ήταν φανερό, τα τελευταία 4 χρόνια, σε όλους.

Το ήξερε, το γνώριζε αλλά δεν ήθελε να εγκαταλείψει την προσπάθεια, για συνεργασίες. Το καταλάβατε, καλά μου παιδιά, έτσι δεν είναι; Το θέμα μου είναι ότι ο Τσίπρας αποφάσισε να θέσει τον Σύριζα, απέναντι και στα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Είναι φανερό ότι το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, το ΚΚΕ και το Μερα25, τα χρόνια της διακυβέρνησης Μητσοτάκη, έκαναν αντιπολίτευση στον Σύριζα.

Κατά τη διάρκεια και των δύο προεκλογικών περιόδων, οι επιθέσεις κατά του Σύριζα, ήταν μανιασμένες και είχαν αφήσει τον Κυριάκο να αλωνίζει ανενόχλητος.

Κάθε ομιλητής του Σύριζα, είχε απέναντι μια όλους τους εκπροσώπους των κομμάτων (και τους δημοσιογράφους) να του επιτίθενται, εν χορώ. Με τις απαντήσεις που έδωσε ο Τσίπρας, στην συνέντευξή του, τιμημένοι μου αναγνώστες, έβαλε την αντιπολίτευση στην θέση της.

Τρεις είναι οι πυλώνες, στους οποίους στηρίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καλά μου παιδιά και ο ένας από αυτούς είναι τα κόμματα της Αντιπολίτευσης, που βάλουν συνεχώς κατά του Σύριζα (οι άλλοι δύο πυλώνες, είναι τα επιχειρηματικά συμφέροντα και τα ΜΜΕ).

Ο Αλέξης Τσίπρας, αποφάσισε να επιτεθεί στο ένα από αυτά και θα το δούμε αυτό να εμφανίζεται με μεγαλύτερη ένταση, το επόμενο χρονικό διάστημα. Γνώμη μου πάντα καλά μου παιδιά και νομίζω ότι ο Τσίπρας άργησε να ξεμπροστιάσει τους Ανδρουλάκη, Κουτσούμπα, Βαρουφάκη, Κωνσταντοπούλου και όλους τους υπόλοιπους που χαϊδεύουν τον Κυριάκο και η μόνη τους έννοια είναι να καταφέρονται κατά του Σύριζα.

Πηγή thefaq.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here