Η Κίνηση Κασσελάκη που εξόργισε τον Αλέξη Τσίπρα…του ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ.

0
345

-Η αποθέωση του Στέφανου Κασσελάκη από την Εφημερίδα που πολέμησε τον Αλέξη Τσίπρα…

Είναι πλέον προφανές ότι οι σχέσεις του Αλέξη Τσίπρα με τον Στέφανο Κασσελάκη έχουν διαρραγεί ανεπανόρθωτα.

Για αυτό όμως δεν φταίει το περιβόητο ερωτηματολόγιο, ούτε ο «ναρκισσισμός»-τον οποίο κατήγγειλε μάλιστα ο Αλέξης Τσίπρας-του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο λόγος της παρέμβασης αλλά και της μετέπειτα οργής του Αλέξη για τον διάδοχο του, ήταν κάποιες περίεργες επαφές που έκανε προ του Συνεδρίου, με «κουμπάρο» μάλιστα «Δραστήριο» πρέσβη.

Η χαριστική βολή στις σχέσεις των δύο ανδρών, ήρθε με την αποθέωση του Στέφανου κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, από την Εφημερίδα Τα Νέα.

Η συγκεκριμένη Εφημερίδα βλέπετε, πολέμησε ανελέητα τον Αλέξη Τσίπρα, με χτυπήματα τα οποία ο πρώην Πρωθυπουργός τα θεωρεί «Παρακρατικού Τύπου».

Χαρακτηριστικά παραδείγματα, οι ισχυρισμοί για την βίλα του Αλέξη στο Σούνιο, κυρίως όμως οι φωτογραφίες από τις οικογενειακές διακοπές του πρώην Πρωθυπουργού στην θαλαμηγό στενής του συνεργάτιδας.

Υ.Γ. Οι Αναπάντητες κλήσεις του Στέφανου στον Αλέξη.

Προσοχή σε αναπάντητες κλήσεις και μηνύματα από άγνωστους αριθμούς του εξωτερικού - ΤΑ ΝΕΑ

Με το τηλέφωνο στο χέρι έμεινε ο Στέφανος Κασσελάκης όταν προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον τέως πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα μετά την ανάρτηση-παρέμβασή του στο facebook.

Τον κάλεσε στο κινητό, αλλά εκείνος δεν ανταποκρίθηκε στην κλήση του.

Τι περίμενε, δηλαδή;

Ότι θα καθύβριζε στο παρασκήνιο τον προκάτοχό του με τη φράση «να τελειώνουμε με τους Αλέξηδες που μας έβαλαν στα Μνημόνια» και ο άλλος θα τον έραινε με λουλούδια;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here