Η Καθημερινή «Αποτελειώνει» τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

0
227

Κώστας Καλλίτσης: Η επάνοδος της (πολιτικής) οικονομίας

Ένα συγκλονιστικό άρθρο από τον κορυφαίο Κώστα Καλλίτση στην Καθημερινή της Κυριακής. Ένα Άρθρο-Κόλαφος. Από μία πένα που αποδεικνύει πως υπάρχει ακόμα διαύγεια πνεύματος σε αυτή τη χώρα.

Ένα άρθρο που αποτελεί το τέλος της θλιβερής πολιτικής παρουσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη και την αρχή για την παραπομπή του στο ειδικό δικαστήριο.

Ολόκληρο το άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε στην εφημερίδα. Εμείς, υποχρεούμαστε να μεταφέρουμε αυτούσια την τελευταία παράγραφο του άρθρου, που ενσαρκώνει το πρόβλημα της πατρίδας και την λύση του:

«Στο τέλος τέλος, την τραγωδία στα Τέμπη δεν την προκάλεσε το κράτος του παρελθόντος, αλλά το σημερινό-που αδιαφόρησε να κλείσει τον δρόμο στην τραγωδία.

-Είναι το ίδιο κράτος που επέτρεπε τις τηλεφωνικές υποκλοπές εις βάρος του Νίκου Ανδρουλάκη και όσων άλλων υποψιαζόταν, για διάφορους λόγους, το μέγαρο Μαξίμου.

-Ήταν το ίδιο κράτος που μοίρασε σχεδόν 65 δις εν πολλοίς με πελατειακά κριτήρια!

Για να περηφανεύονται στην κυβέρνηση ότι έφεραν οικονομική μεγέθυνση. Κακής ποιότητας, με τροφοδοτήσει της κατανάλωσης οριζόντια, με κρατικά, των φορολογουμένων, λεφτά.

Με αυτό το κράτος πρέπει να τελειώνουμε. Ή θα το μεταρρυθμίσουμε ή αυτό θα καταστρέψει την Ελλάδα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here