Η Κηφισιά του Αύριο…Σήμερα!

0
508

Όχι με λόγια αλλά με πράξεις και συγκεκριμένα μέσω του Προγράμματος Sparcs Horizon 2020 που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Λόγω των ημερών και του Υψηλού Κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιών έχει επιταχυνθεί η εγκατάσταση των πλέον σύγχρονων Αισθητήρων Καπνού στον Δήμο Κηφισιάς (είναι η πλέον αποτελεσματικότερη και σύγχρονη μέθοδος Ανίχνευσης Πυρκαγιών).

Μέχρι στιγμής έχουν εγκατασταθεί στο Δάσος Φασίδερη (και συνεχίζετε η εγκατάσταση και σε άλλα περιαστικά δάση) που συνδέονται με το ειδικά σχεδιασμένο Control Room που σε πραγματικό χρόνο ενημερώνει την Πολιτική Προστασία, την ομάδα εθελοντών πυροσβεστών και την Πυροσβεστική Υπηρεσία για τυχόν εκδήλωση πυρκαγιάς.

Παράλληλα το Σύστημα συνδέεται και με τους Μετεωρολογικούς Σταθμούς για την πρόληψη αλλά και αντιμετώπιση μιας υφιστάμενης πυρκαγιάς.

Συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο και τον Αντιδήμαρχο Σταύρο Ζαπάντη για την επιτυχία ένταξης του Δήμου στο συγκεκριμένο πρόγραμμα που φέρνουν την Κηφισιά-Ν. Ερυθραία-Εκάλητου Αύριο στο Σήμερα.

ΛΙΑΝ ΠΡΟΣΕΧΩΣ θα σας παρουσιάσουμε λεπτομερώς το Καινοτόμο Σύστημα SMART Πυροπροστασίας-Πυρανίχνευσης μαζί με το SMART Κέντρο Ελέγχου!…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here