Η Ντόρα με Ιταμό και Αλαζονικό ύφος εκβιάζει την Μουσουλμανική Μειονότητα γιατί δεν ψήφισε τη ΝΔ στις εκλογές!

0
415

«Ομολογώ ότι απογοητεύτηκα πάρα πολύ. Με φέρατε σε δύσκολη θέση με όλους αυτούς που έδινα μάχη με όλους αυτούς στην Αθήνα για διάφορα θέματα της Μειονότητας»…είπε η Ντόρα Μπακογιάννη απευθυνόμενη σε κατοίκους της Βυρσίνης Ροδόπης το πρωί της Παρασκευής και συνέχισε εκβιάζοντας και απειλώντας τους να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία γιατί «Εάν δεν μας στηρίξετε, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα».

«Αντ’ αυτού ψηφίσατε τον ΣΥΡΙΖΑ. Θέλω λοιπόν βοήθεια και στήριξη, διότι αν εσείς δεν με στηρίξετε εγώ δεν μπορώ να σας στηρίξω αύριο. Στην Αθήνα δεν είναι όλοι σαν εμένα που αγαπάω τη μειονότητα. Τώρα η Κυβέρνηση θα είναι Κυβέρνηση της ΝΔ. Τους βουλευτές τους βγάλατε, τώρα πρέπει να βγάλετε κόμμα και αυτό είμαστε εμείς.

Έφερα στα Χανιά 41% που ποτέ εκεί ιστορικά δεν έχουν ψηφίσει τη ΝΔ, ούτε όταν ήταν ο πατέρας μου πρωθυπουργός, και δεν ψηφίζετε εσείς. Οπότε τώρα τι να κάνω; Γι’ αυτό ήρθα εδώ για να περάσει το μήνυμα τώρα. Χρειαζόμαστε στήριξη. Αν δεν μας στηρίξετε, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα»…είπε προς τους κατοίκους του μειονοτικού χωριού της ορεινής Ροδόπης.

Ποιοι είναι άραγε αυτοί που λέει η Ντόρα ότι δεν αγαπούν την μειονότητα και αυτή είναι ο σύνδεσμος να γίνουν πράγματα στη Ροδόπη;

Υ.Γ. Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία «Μετά τη στοχοποίηση Μητσοτάκη, ήρθαν και οι ανερυθρίαστοι εκβιασμοί Μπακογιάννη στη Μουσουλμανική Μειονότητα»

Αφού ο κ. Μητσοτάκης στοχοποίησε για μέρες τη Μουσουλμανική μειονότητα και κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να αγνοήσει την ψήφο 20,000 Ελλήνων πολιτών, επενδύοντας στην ένταση και την πόλωση, η κα Μπακογιάννη επισκέφτηκε τη Θράκη προκειμένου να εκβιάσει ανερυθρίαστα τη μειονότητα με τη φράση:

ΣΥΡΙΖΑ: «Ανερυθρίαστοι εκβιασμοί Μπακογιάννη στη μουσουλμανική μειονότητα»

«Αν δεν μας στηρίξετε, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Αυτό είναι το μήνυμα που ήρθα να σας πω.»

Με αυτές τις πρακτικές όπως και τις κυπατζίδικες διαρροές περί «πληροφοριών» και δήθεν «μυστικών επισκέψεων» Τούρκων αξιωματούχων, ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να γυρίσει την περιοχή σε άλλες, σκοτεινές εποχές. Θα βρει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και κάθε Δημοκρατικό πολίτη απέναντί του.

Υ.Γ.1. Η Δημοσιογράφος Areti Athanasiou σχολιάζει:

Δείτε το  ιταμό και αλαζονικό της ύφος.

Δείτε την περιφρόνηση και την απαξίωση στα μάτια της.

Δείτε την επίπληξη  και την υποτίμηση που δείχνει απέναντι στους ανθρώπους της Ροδόπης.

Εκείνους που τόλμησαν να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ και χάλασαν την «αισθητική» του μπλε χάρτη.

Δείτε πως τους πυροβολεί με το βλέμμα.

Δείτε πόσο ξεδιάντροπα χρωματίζει τα λόγια της, πως ανεβάζει και πως ρίχνει τον τόνο.

Δείτε  πως τους ρίχνει στο φιλότιμο και με τι τιμωριτικό τρόπο εκβιάζει το μέλλον τους. 

Δείτε τον ξεπεσμό, την ξεφτίλα μιας πολιτικού που δεν σεβάστηκε ούτε τους στοιχειώδεις κανόνες της πολιτικής.

Δείτε την ντροπή με πόδια που ακούει στο όνομα Ντόρα Μπακογιάννη

Δείτε την και ακούστε την ξανά να προκαλεί, να εκβιάζει, να απειλεί, να τιμωρεί Έλληνες ψηφοφόρους.

Και αν συμφωνείτε με όλο αυτό τον εξευτελισμό της αξιοπρέπειας των ανθρώπων, με την καταπάτηση κάθε ανθρώπινου δικαιώματος, με  την χειραγώγηση της Ελεύθερης Θέλησης και Βούλησης των Πολιτών, αν δεν ανατριχιάσετε, αν δεν σας πνίξει η οργή και η ντροπή, πηγαίνετε και ψηφίστε τους ξανά στις 21 Ιούνη. 

Θα μας αξίζει. Θα αξίζουμε αυτό που θα πάρουμε.

Το μέλλον είναι ήδη προδιαγεγραμμένο και κανείς θα μπορεί πια να πει «δεν ήξερα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here