Η Πατριωτική στάση του Νίκου Δένδια έγραψε ΙΣΤΟΡΙΑ!!

0
310

Σε σκληρό μπρα ντε φερ on camera εξελίχθηκε η χθεσινή συνέντευξη Τύπου του Νίκου Δένδια και Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Οι δύο υπουργοί Εξωτερικών αντάλλαξαν βαριές διπλωματικές κουβέντες, με το Νίκο Δένδια να χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα και να μην αφήνει να πέσει τίποτα κάτω.

Ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών, όχι μόνο δεν μάσησε τα λόγια του, αλλά έδωσε ηχηρές απαντήσεις σε μία προς μία τις προκλήσεις, τις αιτιάσεις και τις διεκδικήσεις της Τουρκίας, στα θέματα του Αιγαίου, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των διεθνών συνθηκών και του μεταναστευτικού, προκαλώντας μάλιστα την ενόχληση του Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Το μήνυμα του Νίκου Δένδια ήταν σαφές προς κάθε κατεύθυνση. Πρώτα προς την ίδια την Τουρκία. Στη συνέχεια στο εσωτερικό της Ελλάδας και κυρίως προς την Ευρωπαϊκή Ένωση και ειδικότερα στη φιλοτουρκική Γερμανία που πίεζε επί μήνες για διάλογο και εξομάλυνση των σχέσεων με την Τουρκία.

Επιτέλους ο Νίκος Δένδιας τους τα είπε «κατάμουτρα» καθαρά και ξάστερα. Η «πατριωτική» του στάση έγραψε ΙΣΤΟΡΙΑ!!

Εις το όνομα του Ελληνικού λαού

Διαβάστε στην «Εστία»: «Τι δουλειά έχετε να πετάτε πάνω από Ελληνικό έδαφος Μεβλούτ;»

– Ο Δένδιας συνέτριψε τον Τσαβούσογλου μέσα στην Άγκυρα

– Καταιγιστικές απαντήσεις για Αιγαίο, Χάγη, παραβιάσεις, μειονότητες, Αγία Σοφία, απειλή πολέμου, αποστρατιωτικοποίηση.

Έγραψε ιστορία ο Δένδιας!

Σήμερα στη «δημοκρατία»: Καυγάς on camera στη συνέντευξη Τύπου με τον Τσαβούσογλου.

-«Πετσόκοψε» τους Τούρκους (μέσα στη χώρα τους) για όλα τα θέματα και κατήγγειλε τις παρανομίες του Ερντογάν.

-Επιτέλους κάποιος τους τα είπε κατάμουτρα.

-Έξαλλοι οι δημοσιογράφοι της γείτονος-Τι δηλώνουν στη δημοκρατία.

Εύσημα του Πάνου Καμμένου στον Νίκο Δένδια.

Με ανάρτηση του στο διαδίκτυο, ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων επιβράβευσε τον Νικο Δένδια για την πατριωτική του στάση στην επίσκεψη του στην Τουρκία:

Η δυσαρέσκεια Μητσοτάκη κατά του Δένδια «επιβεβαιώθηκε» από τις πηγές του Μαξίμου στο ΑΠΕ.

Δυο χρόνια Κυβέρνηση Μητσοτάκη, έχει βγει ποτέ διαρροή ότι ο Νίκος Δένδιας είχε εντολή από τον Πρωθυπουργό, να πει κάτι και μάλιστα, όπως φαίνεται και στο βίντεο, έγινε αυθόρμητα γιατί κανείς δεν μπορεί να γνώριζε τι θα πει ο Τσαβούσογλου στις δηλώσεις.

Βέβαια, ούτε σε προηγούμενες Κυβερνήσεις, έχει βγει παρόμοια διαρροή να επισημάνει ότι ο Υπουργός Εξωτερικών, δρα σε συνεννόηση με τον Πρωθυπουργό γιατί είναι αυτονόητο.

Η περίπτωση είναι συγκεκριμένη, η οποία τελικά επιβεβαιώνει και επισήμως μέσω του ΑΠΕ, ότι ο Νίκος Δένδιας έδρασε αυτόνομα και χωρίς εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Άλλωστε η ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν έχει απαντήσει καν στις έμπρακτες προκλήσεις της Τουρκίας που έχουν κάνει το Αιγαίο σουρωτήρι, όχι που θα απαντούσε σε “απλές” δηλώσεις.

Γράφει το ΑΠΕ-ΜΠΕ επικαλούμενο κυβερνητικές πηγές που δεν κατονομάζει…

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας ήταν σε πλήρη συνεννόηση με τον Πρωθυπουργό και είχε ρητή εντολή, αν προκληθεί, να απαντήσει αναλόγως, αναφέρουν κυβερνητικές πηγές για τη συνάντηση Δένδια-Τσαβούσογλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here