Θαλαμηγός έπεσε σε υδροφόρα μπαίνοντας στο λιμάνι των Σπετσών.

0
4359

Η θαλαμηγός «IDYLLIC» έπεσε πάνω στην αγκυροβολημένη υδροφόρα «ΛΙΝΔΟΣ», τα ξημερώματα της  Πέμπτης 27ης Απριλίου, στο λιμάνι των Σπετσών.

Στον εφοπλιστή Ευάγγελο Αγγελάκο ανήκει η θαλαμηγός «IDYLLIC» που προσέκρουσε σε υδροφόρα στο λιμάνι του νησιού.

Το ατύχημα συνέβη περίπου στις 05:00 το πρωί, όταν η θαλαμηγός-με Σημαία Μάλτας-και 13 μέλη πληρώματος προσέκρουσε στην υδροφόρα, μπαίνοντας στο λιμάνι. Στην περιοχή επικρατούσαν άνεμοι με ένταση 4 μποφόρ.

Ένα από τα μέλη του πληρώματος της θαλαμηγού τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Από την πρόσκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημιές. Στη θαλαμηγό δεν υπήρχαν επιβάτες, ενώ η υδροφόρα είχε πενταμελές πλήρωμα.

Απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές και να προσκομιστούν βεβαιωτικά από τους Νηογνώμονες που τα παρακολουθούν και στα δυο σκάφη (θαλαμηγό και υδροφόρα) που  συγκρούστηκαν στη θαλάσσια περιοχή Ντάπιας των Σπετσών.

Σημειώνεται ότι το θαλαμηγό σκάφος «IDYLLIC» σημαίας Μάλτας, με 13 άτομα πλήρωμα, προσέκρουσε στην υδροφόρα «ΛΙΝΔΟΣ» με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές στα έξαλα και των δυο πλοίων, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ούτε εισροή υδάτων.

Όπως φαίνεται και από τις αποκλειστικές φωτογραφίες του «iefimerida», και στα δύο σκάφη προκλήθηκαν σοβαρότατες υλικές ζημιές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here