Θυμός και Δάκρυα από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών στη συνάντηση με Κασσελάκη στη Λάρισα.

0
578

Ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με συγγενείς των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών στο ΓΕΩΤΕΕ, στη Λάρισα. Η συνάντηση έγινε σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα με τους συγγενείς να μιλάνε στον κ. Κασσελάκη με δάκρυα στα μάτια «πλημμυρισμένοι» από θυμό.

Ο κ. Κασσελάκης με την σειρά του ακούγοντας τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών, τόνισε: «Έχει γίνει ένα έγκλημα στα Τέμπη, δεν είστε μόνοι σας θα είμαστε δίπλα σας μέχρι τέλους».

Θυμός και δάκρυα από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών στη συνάντηση με Κασσελάκη στη Λάρισα

Αναλυτικότερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε τα εξής:

«Έχει γίνει ένα έγκλημα στα Τέμπη εν έτη 2023 δύο τρένα να συγκρούονται από ξεκάθαρα ανθρώπινο παράγοντα με το δικό μας κόμμα να έχει φέρει στην βουλή από πριν ερωτήσεις για την ασφάλεια του σιδηροδρόμου λαμβάνοντας ειρωνεία από τον υπουργό ο οποίος παραιτήθηκε προφανώς για να διευκολύνει το αφεντικό του και μετά είχε το θράσος να ξανακατέβει για βουλευτής προφανώς για να διατηρήσει την ασυλία του.

Λυπάμαι πάρα πολύ πρώτα από όλα για τον πόνο σας και πραγματικά τα συλλυπητήριά μου για τα όσα περνάτε. Είμαι εξαιρετικά νευριασμένος ως και εξοργισμένος με την συγκάλυψη η οποία φαίνεται να διαπράττεται μπροστά στα μάτια μας.

Από την μεριά μου έχετε τον λόγο μου πως ότι μπορούμε να κάνουμε και ως Στέφανος προσωπικά και ως αξιωματική αντιπολίτευση θεσμικά, θα το κάνουμε μέχρι τέλους.

Μέχρι να υπάρξει πλήρη δικαιοσύνη για εσάς, όσο χρειαστεί, ακόμη και χρόνια. Μέχρι τέλους θα είμαστε δίπλα σας, δεν είστε μόνοι σας».

«Δυστυχώς όμως είμαστε μόνοι μας»…απάντησε συγγενής των θυμάτων.

Δείτε τα βίντεο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here