Καταγγελία ΣΟΚ του Μανώλη Κοττάκη για την Έφη Αχτσιόγλου.

0
658

-Την ρώτησα και δεν απάντησε!…

Δείτε τι είπε ο Μανώλης Κοττάκης για την Έφη Αχτσιόγλου:

Η Πυθία Αποκαλύπτει:

Πριν από τις εκλογές του Μάη, πολύ λίγα ήταν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έδωσαν πραγματικά τη μάχη δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα. Ουσιαστικά, όχι στις φωτογραφίες που ανεβάζει ο Τσακαλώτος.

Για παράδειγμα:

-Θυμάται κανένας την Έφη Αχτσιόγλου να συγκρούεται με το σύστημα Μητσοτάκη; ΟΧΙ.

-Θυμάται κανένας την Έφη Αχτσιόγλου να συγκρούεται με την διαπλοκή; ΌΧΙ.

-Εγώ θυμάμαι την Έφη Αχτσιόγλου να συμμετέχει σε κάτι LifeStyle βιντεάκια. Μάλλον προετοιμαζόταν για την επόμενη, την ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ.

-Θυμάται κανένας τον Τσακαλώτο, τον Φίλη και άλλους του ίδιου κλίματος να δίνουν κάποια σκληρή μάχη; ΟΧΙ.

Όλοι αυτοί έκαναν δηλώσεις και κάθε δήλωση κόστιζε μία μονάδα. Και οι δηλώσεις ήταν πολλές, άρα ο ΣΥΡΙΖΑ από αυτές τις δηλώσεις έχασε πολλές μονάδες.

Από τότε, όμως, που εμφανίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης έχουν οργιάσει. Λυσσομανούν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μα καλά: Που ήταν όλοι αυτοί προεκλογικά. Εντάξει, όπως είπε ο Νίκος Φίλης, δεν ήθελαν να κυβερνήσουν.

Τώρα που χάνουν τα αβγά και τα πασχάλια, τα περιθωριακά γκρουπούσκουλα και όσοι σιτίζονται από τα κομματικά ταμεία, τσιροκοπούν και χτυπιούνται στα social media, στα ραδιόφωνα και στα κανάλια.

Αν όλοι αυτοί έκαναν έναντι του Μητσοτάκη τα μισά από όσα κάνουν σήμερα έναντι του Κασσελάκη ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έφτανε στη συντριβή και πιθανότατα ο Αλέξης Τσίπρας θα ήταν ακόμη Πρόεδρος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here