Καταιγισμός για την Σφαγή στη Ρωσία-Εγκέφαλος Nuland (ΗΠΑ) και Εκτελεστής Budanov (Ουκρανία)!

0
506

Ξετυλίγεται το κουβάρι των γεγονότων που οδήγησαν στη φοβερή Τρομοκρατική Επίθεση στο Crocus City Hall της Μόσχας στις 22/3-Αποκαλύπτεται ότι αρχικά είχε σχεδιαστεί για 09/3 αλλά άλλαξε μέρα τελευταία στιγμή-Συγκλονιστικά στοιχεία.

Η αλήθεια είναι εκρηκτική και οι κρίκοι στην αλυσίδα των γεγονότων αδιάψευστος μάρτυς της εμπλοκής, τόσο του σκοτεινού Αρχηγού της GUR, της Ουκρανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών του Στρατού, Kyrylo Budanov, όσο και της πρώην Υφυπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Victoria Nuland στην τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall της Μόσχας την Παρασκευή (22/3/2024).

Αυτό προκύπτει από τις κύριες έρευνες που διεξήγαγαν οι Ρωσικές Υπηρεσίες Ασφαλείας FSB, επισημαίνει ο έγκριτος Γεωπολιτικός Αναλυτής Pepe Escobar ο οποίος παραθέτει τη σειρά των γεγονότων:

4 Δεκεμβρίου 2023: Ο πρώην πρόεδρος του Μικτού Επιτελείου Στρατηγού των ΗΠΑ, στρατηγός Mark Milley, μόλις 3 μήνες μετά την αποστράτευσή του, λέει στην Washington Post:

«Δεν πρέπει να υπάρχει Ρώσος που να πηγαίνει για ύπνο χωρίς να αναρωτιέται αν πρόκειται να τους κόψετε το λαιμό στη μέση της νύχτας. Πρέπει να δημιουργήσουμε μία εκστρατεία πίσω από τις γραμμές».

4 Ιανουαρίου 2024: Σε μια συνέντευξη στο ABC News, ο «αρχηγός των Ουκρανών κατασκόπων» Kyrylo Budanov θέτει τον οδικό χάρτη: Χτυπάμε «ολοένα και βαθύτερα» στη Ρωσία.

31 Ιανουαρίου 2024: Η Victoria Nuland ταξιδεύει στο Κίεβο και συναντά τον Budanov. Έπειτα, σε μια περίεργη συνέντευξη Τύπου το βράδυ στη μέση ενός άδειου δρόμου, υπόσχεται «αποκρουστικές εκπλήξεις» στον Putin: Kωδικός για ασύμμετρο πόλεμο.

22 Φεβρουαρίου 2024: Η Nuland εμφανίζεται σε μια εκδήλωση του Κέντρου Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών (CSIS) και διπλασιάζει τις «αποκρουστικές εκπλήξεις» και τον ασύμμετρο πόλεμο. Αυτό μπορεί να ερμηνευθεί ως το οριστικό σήμα για τον Budanov να ξεκινήσει να αναπτύσσει βρώμικες επιχειρήσεις.

25 Φεβρουαρίου: Οι New York Times δημοσιεύουν μια ιστορία για πυρήνες της CIA στην Ουκρανία: Τίποτα που η ρωσική υπηρεσία πληροφοριών δεν γνωρίζει ήδη.

Η επίθεση είχε σχεδιαστεί για 9 Μαρτίου, γιατί άλλαξε μέρα.

Στη συνέχεια παρατηρείται μια σχετική ηρεμία μέχρι τις 5 Μαρτίου-όταν αρχίζει να προετοιμάζεται ο μηχανισμός που θα προκαλέσει την έκρηξη, ταυτόχρονα με την παραίτηση Nuland.

Η Nuland ήταν ένας βασικός κρίκος της συνωμοσίας στις βρώμικες επιχειρήσεις της CIA και της Ουκρανικής GUR του Budanov.

Τα γεγονότα αρχίζουν πλέον και τρέχουν με καταιγιστικούς ρυθμούς:

5 Μαρτίου 2024: Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Antony Blinken ανακοινώνει επίσημα τη «συνταξιοδότηση» της Nuland.

7 Μαρτίου 2024: Τουλάχιστον ένας υπήκοος Τατζικιστάν από την τετραμελή ομάδα των τρομοκρατών – κομάντο επισκέπτεται τον χώρο του Crocus και κάνει αναγνώριση.

7-8 Μαρτίου 2024 το βράδυ: Οι πρεσβείες των ΗΠΑ και της Βρετανίας ανακοινώνουν ταυτόχρονα μια πιθανή τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα, λέγοντας στους υπηκόους τους να αποφύγουν «συναυλίες» και συγκεντρώσεις εντός των επόμενων δύο ημερών.

9 Μαρτίου 2024: Ο δημοφιλής Ρώσος τραγουδιστής Shaman εμφανίζεται στο Crocus.

Εκείνη την ημέρα προβλεπόταν αρχικά να γίνει η Τρομοκρατική Επίθεση, λίγες μέρες πριν από τις Προεδρικές εκλογές της Ρωσίας, από τις 15 έως τις 17 Μαρτίου. Αλλά η ασφάλεια στο Crocus ήταν τεράστια, οπότε η επιχείρηση αναβάλλεται.

22 Μαρτίου 2024: Γίνεται η τρομοκρατική επίθεση στο Crocus.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here