Καταστροφή των Συνομιλιών της τραγωδίας των Τεμπών από ΟΣΕ-Το αίτημα στον ανακριτή και οι Φόβοι για αλλοίωση Στοιχείων.

0
572

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της τραγωδίας των Τεμπών μετά την παραδοχή του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΣΕ, Παναγιώτη Τερεζάκη στη Βουλή ότι το υλικό των συνομιλιών σβήστηκε από το καταγραφικό 15 μέρες μετά την τραγωδία, καθώς συγγενείς θύματος της τραγωδίας εκφράζουν φόβους για αλλοίωση στοιχείων.

Μάλιστα σχετικό αίτημα έχει ήδη κατατεθεί στον Εφέτη ανακριτή της Λάρισας, Μπακαΐμη εδώ και δυο μήνες από το δικηγόρο Βασίλη Ζησιμάτο, ο οποίος έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση συγγενών του μηχανοδηγού της επιβατικής αμαξοστοιχίας, ο οποίος έχασε τη ζωή του το βράδυ της τραγωδίας.

Η παραδοχή Τερεζάκη όχι μόνο ενισχύει τις «υπόνοιες» που είχαν εκφράσει εγγράφως στον ανακριτή, αλλά καθιστά μονόδρομο την ικανοποίηση του αιτήματος που έχουν υποβάλλει, προκειμένου να μην υπάρχουν «σκιές» στην έρευνα των δικαστικών αρχών.

Πιο αναλυτικά σε δήλωσή του στο documentonews.gr o κ. Ζησιμάτος υπογραμμίζει:

«Διά στόματος του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΣΕ, σήμερα επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες μας σχετικά με τα ηχητικά των επίμαχων συνομιλιών εκείνης της μοιραίας νύχτας.

Πριν από δύο περίπου μήνες αιτηθήκαμε από τον κ. Ανακριτή να ελέγξει την ορθότητα των ηχητικών που του παραδόθηκαν από τον ΟΣΕ, καθώς ελλείπουν κρίσιμες συνομιλίες.

Σήμερα, καθίσταται απολύτως αναγκαία η ικανοποίηση και του συγκεκριμένου αιτήματός μας, αφού καταδεικνύεται με τον πλέον ξεκάθαρο και επίσημο τρόπο ότι κάποιοι κατέστρεψαν κρίσιμες συνομιλίες με σκοπό να καλύψουν τις ευθύνες τους. Ένα είναι σίγουρο, ότι δεν θα τα καταφέρουν. Η αλήθεια θα αποκαλυφθεί και η δικαιοσύνη θα αποδοθεί».

Το αίτημα στον ανακριτή.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……………..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here