ΚΟΛΑΣΗ στη δίκη για το «Noor 1».

0
432

Καυτές εξελίξεις στη δίκη για το «Noor 1» που διεξάγεται σε δεύτερο βαθμό στην δικαστική αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού.

Θα αναγνωστούν οι συνομιλίες μεταξύ πρωτοκλασάτων κατηγορουμένων στην υπόθεση του ναρκόπλοιου, που είχαν καταγραφεί σε ανύποπτο χρόνο το 2012 στο πλαίσιο διερεύνησης άλλης υπόθεσης, του περιβόητου ποδοσφαιρικού «Κοριόπολις». 

Ακούγονται πρόσωπα που ήδη δικάζονται στο εφετείο (π.χ Κοτσώνης) όπως και άλλοι (Συντιχάκης, Μαρινάκης) για τους οποίους αναμένεται να ξεκινήσει η τακτική ανάκριση στον Πειραιά.

Τότε τους κατέγραφαν για το ποδόσφαιρο, αλλά τους άκουγαν και για πολλά άλλα , όπως πχ για περίεργες δουλειές με πετρέλαια και τσιγάρα. «Άκρως ενδιαφέρουσες» χαρακτήρισε τις συνομιλίες η εισαγγελέας της έδρας του Πενταμελούς Εφετείου Πειραιά, Βασιλική Βλάχου, που επέμενε για την χρήση τους προκειμένου να απευθύνει ερωτήσεις σε πρόσωπα που ακούγονται σε αυτές, όπως το πρώην στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αιμίλιος Κοτσώνης, ο οποίος αντιμετωπίζει πρωτόδικη ποινή κάθειρξης δέκα ετών…..

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………

Υ.Γ. Σοβαρότατες εξελίξεις αλλά και αποκαλύψεις στην δίκη η οποία δεν βλέπει το φως της δημοσιότητας. Παρότι συνιστά ΜΕΓΑ Εθνικό Θέμα, Θέμα Εθνικής Ασφάλειας αλλά και Δημοκρατίας όπως φαίνεται……

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here