Λάβρος ο Πολάκης σε Δελτίο Ειδήσεων μετά το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα στην εξεταστική Novartis.

0
483

Το βίντεο που δεν θα μπορέσουν να κρύψουν τα ΜΜΕ…….

«Σήμερα είχαμε χουντικής έμπνευσης και υλοποίηση απόφασης της πλειοψηφίας της προανακριτικής και συγκεκριμένα της ακροδεξιάς ομάδας Σαμαρά μαζί με τον κ. Κεγκέρογλου του ΚΙΝΑΛ».

Λάβρος ο Παύλος Πολάκης σήμερα αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο του KONTRA news με τον Γιώργο Μελιγγώνη Νέες εξελίξεις στην προανακριτική για την υπόθεση Novartis όπου ψηφίστηκε η εξαίρεση του Παύλου Πολάκη και του Δημήτρη Τζανακόπουλου.

«Σήμερα είχαμε χουντικής έμπνευσης και υλοποίηση απόφασης της πλειοψηφίας της προανακριτικής και συγκεκριμένα της ακροδεξιάς ομάδας Σαμαρά μαζί με τον κ. Κεγκέρογλου του ΚΙΝΑΛ. Αποφάσισαν να εξαιρέσουν εμένα και τον Δ.Τζανακόπουλο από την Επιτροπή».

«Αποφάσισαν να εξαιρέσουν εμένα και τον Τζανακόπουλο από την Επιτροπή διότι εγώ δήλωσα ότι οι προστατευόμενοι μάρτυρες ήταν στελέχη της Novartis κάτι που είχε γραφτεί τρεις και έξι μήνες από τότε που το δήλωσα και τον Τζανακόπουλο επειδή πήγε να δει την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου».

«Πρωτοφανής απόφαση για τα κοινοβουλευτικά χρονικά διότι δεν υπάρχει απόφαση Επιτροπής, που η πλειοψηφία να εξαιρεί τα μέλη της μειοψηφίας δηλαδή να βγάλει αυτούς που δεν γουστάρει για να ορίσει τη σύνθεση της Επιτροπής. Εδώ έχει εφαρμογή ο Κώδικας της Βουλής που λέει ότι Εξεταστικές Προανακριτικές ορίζονται με διαπιστωτική πράξη του Προέδρου της Βουλής μετά από πρόταση των κοινοβουλευτικών ομάδων».

Ο Παύλος Πολάκης αποκλειστικά στο KONTRA channel «Δεν αναγνωρίζουμε το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα».

Υ.Γ. Ο Παύλος Πολάκης: Ας τολμήσουν να φέρουν την φρουρά να μας απομακρύνει.

Υ.Γ.1. Πολάκης για προανακριτική Παπαγγελόπουλου: Χουντικής έμπνευσης η στάση της ΝΔ.

Υ.Γ.2. ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ – Επιστολή Τσίπρα σε Τασούλα: Παράνομη η εξαίρεση Τζανακόπουλου-Πολάκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here