ΧΑΜΟΣ στην ΣΥΝΑΥΛΙΑ του RICTA!

0
620

Στα ΜΕΝΑΝΔΡΕΙΑ 23 του Δήμου Κηφισιάς:

Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ και ώρα 20:00 στο Πάρκο Ηρώων Πολυτεχνείου-Νέα Κηφισιά έλαβε χώρα η Φαντασμαγορική Συναυλία του Ricta του Έλληνα super ράπερ!!

Μία Λαοθάλασσα από νέους και νέες, μαθητές και μαθήτριες-ιδιαίτερα από τις γειτονιές των διαφόρων συνοικιών της Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης-φοιτητές και φοιτήτριες, νέοι εργαζόμενοι και εργαζόμενες, αλλά και άνθρωποι μεγαλύτερων ηλικιών, η οποία ξεπέρασε τις 5000!!…

Ο Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος στέλνει θερμό χαιρετισμό στους νεαρούς θεατές που τον καταχειροκροτούσαν!!…

O Ricta είναι Έλληνας ράπερ από τη Θεσσαλονίκη και αυτή τη στιγμή αποτελεί έναν από τους κορυφαίους εκπροσώπους του είδους στη χώρα.

Η μουσική του χαρακτηρίζεται από drill και rap στοιχεία και συνηθίζει να αφηγείται ιστορίες εγκλήματος και αδικίας, ενώ δεν διστάζει ποτέ να θέσει Κοινωνικά ζητήματα όπως η αστυνομική βία και η Πολιτική Διαφθορά.

Ο Ricta έγινε γνωστός στην Ελληνική hip-hop σκηνή με το κομμάτι «Gel Burda», ακολούθησε η «χρυσή» συνεργασία με τον Dani Gambino στο κομμάτι «Απατεών» και έπειτα το κομμάτι «Balaclava» το βίντεο του οποίου σήμερα έχει ξεπεράσει τις 8.000.000 προβολές στο YouTube.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here