Μερικές Απόψεις για την Παράταξη «ΝΑΙ» του κ. Βασίλη Ξυπολυτά…του Χρήστου Τσεμπερά.

0
591

Στα πλαίσια της δέσμευσης των Δημοτικών Παρατάξεων για πολιτισμένη αντιπαράθεση, θα προσπαθήσω όντας υποψήφιος με την Παράταξη που ηγείται ο σημερινός Δήμαρχος κ. Θωμάκος, να γράψω κάποιες απόψεις για την παράταξη «ΝΑΙ» του κ. Ξυπολυτά που μου έκαναν τεράστια εντύπωση καθώς κατά την γνώμη μου δεν πατούν πουθενά.

Αναφέρει το πρόγραμμα ότι ένα κύριο και ζωτικό θέμα του Δήμου μας είναι η Ασφάλεια των πολιτών. Ως αρχή φαίνεται απόλυτα σωστό.

Διαβάζοντας όμως το περιεχόμενο αντιλαμβάνεσαι ότι οι θέσεις είναι απόλυτα αόριστες και αδύνατες να υλοποιηθούν. Δεν φτάνει κ. Ξυπολυτά να λέτε σε όλα «ΝΑΙ» προκειμένου να μαζέψετε κανένα ψήφο επιπλέον.

Θα ζητήσετε λέτε να ενισχυθεί με περισσότερους αστυνομικούς το Αστυνομικό Τμήμα του δήμου μας. Μα δεν αντιληφθήκατε ότι όλα τα χρόνια της διακυβέρνησης της ΝΔ ήταν άφθονες οι προσλήψεις αστυνομικών, αλλά η ασφάλεια των πολιτών καθόλου δεν επιτεύχθηκε, αντίθετα ενισχύθηκε η παραβατικότητα και το έγκλημα.

Άλλωστε μη σας διαφεύγει ότι τα Αστυνομικά Τμήματα Εκάλης και Ν. Ερυθραίας καταργήθηκαν. Δεν ζητάτε πουθενά την επανασύστασή τους. Μάλιστα στο Δήμο μας είχαμε τα πιο σημαντικά επεισόδια στην οδό Κασσαβέτη, στον πιο πολυσύχναστο δρόμο.

Δεν χρειαζόμαστε λοιπόν κι άλλους αστυνομικούς. Χρειαζόμαστε μέτρα πρόληψης. Χρειάζεται να μπει ένα τέλος στη βία της ανεργίας, στον τρόμο της φτώχιας, στο αδιέξοδο του οπαδικού μίσους κλπ.

Αν ο πολιτισμός δε γίνει κτήμα του λαού και της νεολαίας, αν δε δοθούν ευκαιρίες εργασίας πλήρους απασχόλησης με μισθούς ικανούς να αντιμετωπίζουν τις σημερινές ανάγκες, η μισή Ελλάδα αστυνομικούς να γεμίσει, λύση δε θα υπάρξει.

Συνεχίζετε το αφήγημά σας λέγοντας για ενίσχυση της Δημοτικής Αστυνομίας.

Είναι να απορεί κανείς με τον ισχυρισμό σας. Από ποιον θα ζητήσετε αύξηση του προσωπικού για τη Δημοτική Αστυνομία;

Από τον άνθρωπο που δεν την πίστεψε ποτέ και την κατάργησε όταν ήταν Υπουργός;  Ε, μειώνεται με τα χρόνια η μνήμη, αλλά δε θα γίνουμε και χρυσόψαρα.

Τέλος μια παρατήρηση-απορία κ. Υποψήφιε Δήμαρχε. Σημειώνετε στο πρόγραμμα σας κάτω από το όνομά σας…Πολιτικός σαν να πρόκειται για κάποια εργασία.

Τι ακριβώς εργασία είναι αυτή κ. Ξυπολυτά, που σπουδάζετε το Επάγγελμα Πολιτικός, μήπως τελικά είναι καλή και επικερδής να την συστήσουμε σε νέους τη συγκεκριμένη δουλειά.  Άλλωστε όπως λέει και ο λαός καμία δουλειά δεν είναι ντροπή.

Για να κλείσω, πίστευα μέχρι χτες ότι η «ΝΑΙ» ήταν Δημοτική Παράταξη. Διαπίστωσα  όπως γράφετε ότι είναι Πολιτική Οργάνωση. Το εξέλαβα σαν κάτι θετικό αφού είναι γνωστό σε όλους ότι, ο νυν Πρωθυπουργός σας είχε διορίσει Πρόεδρο του Ο.ΣΥ. Α.Ε. Σκέφτηκα, μπράβο του έφυγε από τη ΝΔ και δημιούργησε νέα Πολιτική Οργάνωση.

Αγαπητέ κ. Ξυπολυτά οι εκλογές δεν κερδίζονται λέγοντας παντού «ΝΑΙ». Μάλλον δρόμος ήττας είναι.

Μια τελευταία υπενθύμιση θέλω μόνο να σας κάνω. Με τη λήξη της θητείας του κ. Χιωτάκη, αποχαιρετήσατε όπως είπατε την Τοπική Αυτοδιοίκηση για χάρη της κεντρικής Πολιτικής Σκηνής. Αποτύχατε να εκλεγείτε Βουλευτής. Τώρα επιστρέφετε στα Δημοτικά και πάλι. Νομίζω ότι είστε ο πρώτος πολίτης που ζητάει ρεβάνς από τον ίδιο του τον εαυτό του.

Καλή σας επιτυχία από τα ψηλά στα χαμηλά!

ΤΣΕΜΠΕΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος  με την Παράταξη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» που ηγείται ο Γιώργος Θωμάκος.
Συνταξιούχος, πρώην Δημοτικός Υπάλληλος.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Kifisia Press:  Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδα μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.  Η Kifisia Press δεν λογοκρίνει τις γνώμες των σχολιαστών.  Προειδοποίηση: Για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση άρθρων αντίθετα με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο της Kifisia Press.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here