Μεταγραφή-Σοκ από Μητσοτάκη: Ο πρώην Εκπρόσωπος της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ Σπύρος Καρανικόλας και φανατικός υποστηρικτής του Ανδρεία Λοβέρδου, προσχώρησε στην ΝΔ!

0
177

Πριν λίγο ο προερχόμενος από το  ΚΙΝΑΛ, ο δικηγόρος Σπύρος Καρανικόλας, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του με την Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη:

Ενώνω τις δυνάμεις μου σε ένα κοινό όραμα με τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Μητσοτάκη για μία Ελλάδα ακόμα πιο ισχυρή, μία Ελλάδα που μπορεί να πετύχει ακόμα μεγαλύτερα άλματα, μία Ελλάδα ευημερούσα για όλους.

Ειδικότερα η ΝΔ αναφέρει:

«Η Νέα Δημοκρατία υποδέχεται στις τάξεις της τον δικηγόρο Σπύρο Καρανικόλα. Ο Σπύρος Καρανικόλας  με την πολιτική δράση του και την εμπειρία του, ως πρώην αναπληρωτής εκπρόσωπος και εκπρόσωπος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ, συ-στρατεύεται στη μάχη για μια δημιουργική Ελλάδα, με ανάπτυξη και κοινωνικό μέρισμα για όλους.

Τον καλωσορίζουμε. Σε αυτήν την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση, είναι ανάγκη να συναντηθούν δυνάμεις που πιστεύουν στην πρόοδο και τον ευρωπαϊκό δρόμο της χώρας και χαιρόμαστε που ο Σπύρος Καρανικόλας συντάσσεται σε αυτήν την προσπάθεια».

Σπύρος Καρανικόλας Αρχεία - DailyPost.gr

Υ.Γ. Ο Σπύρος Καρανικόλας, στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ είχε στηρίξει την υποψηφιότητα του Ανδρέα Λοβέρδου και επί Φώφης Γεννηματά, ήταν Εκπρόσωπος της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ.

Υ.Γ.1. Α. Γεωργιάδης: «Αν ψήφιζα ΚΙΝΑΛ θα ψήφιζα Καρανικόλα»!

-Λίγο αργότερα ήρθε στη ΝΔ…
-Ο Σ. Καρανικόλας ήταν στην λίστα των…παρακολουθούμενων!
-Από την «χαρά» του εντάχθηκε στη ΝΔ!

Για αυτόν ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε πει «αν ψήφιζα ΚΙΝΑΛ θα ψήφιζα Καρανικόλα». Καταλάβατε; Τυχαία ήρθε στη ΝΔ μετά…

Ο Άδωνις τον υποδέχεται πανηγυρικά, κάνοντας λόγο για…«άξιο πολιτικό»,  από την άλλη ο Καρανικόλας που ξαφνικά του «γυάλισε» η ΝΔ…γράφει ότι αισθάνεται μεγάλη τιμή που τον αποθεώνει ο Άδωνις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here