Με ένα Δημοσίευμα-Κόλαφο οι NYT μπλέκουν σε Δωροληψία τον Γεωργιάδη!

0
515

Με ένα Δημοσίευμα-Κόλαφο η Αμερικανική Εφημερίδα NYT υποστηρίζει ότι δέχτηκε… gadgets από τη Huawei ώστε να ασκήσει επιρροή προς όφελος της εταιρίας.

Με ένα δημοσίευμα-κόλαφο η έγκριτη εφημερίδα «New York Times» εμπλέκει τον Άδωνη Γεωργιάδη σε υπόθεση διαφθοράς με την εταιρία Κολοσσό της Τεχνολογίας Huawei.

Υπό τον εύγλωττο τίτλο «Gadgets και Ελλάδα: Μία ματιά στην καμπάνια Lobbying της Huawei», η εφημερίδα αποκαλύπτει μηνύματα στελεχών του κινεζικού κολοσσού στα οποία γίνεται αναφορά σε δώρα προς τον τότε υπουργό Ανάπτυξης ώστε να ασκήσει επιρροή προς όφελος της εταιρίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, που επικαλείται Ευρωπαϊκή Κυβέρνηση που διεξήγαγε έρευνα για τις πρακτικές της εταιρίας χωρίς να λέει ποια, τον Νοέμβριο του 2020 στελέχη της κινεζικής Huawei αντάλλαξαν μηνύματα σχετικά με μια συνάντηση με έναν «φίλο» και «σύμβουλο» στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι επαφές τους, σύμβουλοι της Ελληνικής Κυβέρνησης, θα πρόσφεραν στη Ηuawei κάτι πολύτιμο: ένα έγγραφο με Κυβερνητικά Συμβόλαια και «έργα άμεσης προτεραιότητας» στην Ελλάδα στα οποία μπορεί να ήθελε να συμμετάσχει ο Κινεζικός κολοσσός.

Το γράφημα των «New York Times» για τα sms του Γεωργιάδη.

Τα στελέχη της Huawei συζήτησαν να δώσουν στους Συμβούλους ένα κινητό τηλέφωνο Huawei Mate XS, το «έξυπνο» ρολόι GT 2 και κρασί, σύμφωνα με μηνύματα και άλλα έγγραφα που έχουν εξετάσει οι «New York Times».

Τα σχέδια είναι «απολύτως εμπιστευτικά μεταξύ μας» έγραψε μάνατζερ της Huawei σε ομάδα ανταλλαγής μηνυμάτων την οποία είχαν ονομάσει «Υπουργείο Ψηφιακής Μεταρρύθμισης».

Στην ίδια ομάδα ανταλλάχτηκαν περισσότερα από 120 μηνύματα, που παρασχέθηκαν στους «New York Times» από άτομο που εργαζόταν για Ευρωπαϊκή Κυβέρνηση που ερευνούσε την εταιρία.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………..

Ndc-more-colorful GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Παρακάτω δικαιώνεται το: «Δείξε μου το φίλο σου»…

Τα ανωτέρω όμως γεγονότα δεν μπορούν να αφήσουν να πάει «στράφι» τα κάτωθι μηνύματα που αφορούν τον Άδωνη Γεωργιάδη:

1.Προς την υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο με τον Συνδυασμό «ΝΑΙ»:

«Στον Δήμο Κηφισιάς με τον συνδυασμό του Βασίλης Ξυπολυτάς κατεβαίνει εκ νέου υποψήφια η νυν Δημοτική Σύμβουλος και τέως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βασιλική-Αμαλία (Λίλα) Παπαδημητρίου.

Λίγοι άνθρωποι στην ζωή μου με έχουν εντυπωσιάσει τόσο με τις ιστορικές τους γνώσεις και την ικανότητά τους να τις μεταδίδουν και στους άλλους.

Η κα Παπαδημητρίου έχει επιμεληθεί 14 ιστορικά ντοκιμαντέρ με Εθνικά Θέματα και έχει εκδώσει με τον Δήμο Κηφισιάς δύο υπέροχα βιβλία για την Ελληνική Επανάσταση. Έναν σταυρό πραγματικά τον αξίζει και της εύχομαι καλή επιτυχία.

Άδωνης ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ»

2.Από τον υποψήφιο Δημοτική Σύμβουλο με τον Συνδυασμό «ΝΑΙ»:

«Πριν λίγο γευμάτισα στο εστιατόριο μου  με  τον Υπουργό Εργασίας και φίλο μου  Άδωνη Γεωργιάδη!!

Για το αύριο του Δήμου μας!…

Κώστας Τσιλιγκίρης»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Kifisia Press:  Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδα μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.  Η Kifisia Press δεν λογοκρίνει τις γνώμες των σχολιαστών.  Προειδοποίηση: Για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση άρθρων αντίθετα με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο της Kifisia Press.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here