Μυστήριο Νo2 με «Noor 1» και «στημένα».

0
234

«Black out» προκλήθηκε στην πολύκροτη υπόθεση μεταφοράς των 2,1 τόνων ηρωίνης και του «ξεπλύματος» βρόμικου χρήματος μέσω του πλοίου «Noor 1», καθώς εξαφανίστηκαν από τη δικογραφία συνομιλίες εμπλεκομένων στην υπόθεση, οι οποίες είχαν καταγραφεί από τον υπέρ-κοριό της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Ένα…αόρατο χέρι φαίνεται ότι κατάφερε με ιδιαίτερη «μαεστρία» να αποκρύψει τις συνομιλίες εμπλεκομένων στην υπόθεση της μεταφοράς των 2,1 τόνων ηρωίνης με το ναρκόπλοιο!

Κατά διαβολική σύμπτωση, εξαφανίστηκαν κατά το επίδικο διάστημα όχι μόνο οι από-μαγνητοφωνημένες συνομιλίες καταδικασμένων για την υπόθεση του «Noor 1», αλλά και γνωστού επιχειρηματία, του οποίου τις συνομιλίες ο υπέρ-κοριός είχε καταγράψει λέξη προς λέξη, στο πλαίσιο της διερεύνησης της λεγόμενης υπόθεσης «Κοριόπολις» που αφορά «στημένους» ποδοσφαιρικού αγώνες.

Όμως, όπως φαίνεται, ενώ καταγράφονταν οι συνομιλίες του επιχειρηματία από τον Μάιο μέχρι και τον Ιούλιο του 2012, έχουν εξαφανιστεί οι συνομιλίες συγκεκριμένων ημερομηνιών, συμπωματικά του ίδιου διαστήματος που…σίγησαν και καταδικασμένοι για την υπόθεση του «Noor 1».

«Ξέπλυμα» μέσω του «Noor 1»

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Π», αυτό διαπιστώθηκε από τη μέχρι στιγμής έρευνα της Εισαγγελικής Αρχής Πειραιά στο πλαίσιο νέας έρευνας που έχει ξεκινήσει για το αδίκημα του «ξεπλύματος» βρόμικου χρήματος» μέσω του «Noor 1».

Δείτε την συνέχεια πατώντας ΕΔΩ…….

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here