Νίκος Καραχάλιος για το Τετ-α-Τετ Οικονόμου-Γιούροβα: Ολιστική Ατμόσφαιρα Δυσωδίας.

0
286

Για «Ολιστική Ατμόσφαιρα Δυσωδίας» κάνει λόγο μεταξύ άλλων σε σειρά αναρτήσεων του στο Twitter ο επικεφαλής της νέας πολιτικής κίνησης «Δημοκράτες» και πρώην γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού και Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Καραχάλιος, αναφερόμενος στη δυσάρεστη εμπειρία του κυβερνητικού εκπροσώπου, ο οποίος βρέθηκε ενώπιον της προσεκτικής μεν, ξεκάθαρης δε κριτικής από την επίτροπο Διαφάνειας και Αξιών, Βέρα Γιούροβα, στις Βρυξέλλες.

«ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΔΥΣΩΔΙΑΣ. Την ημέρα που ο Γιάννης Οικονόμου δέχεται παρατηρήσεις στις Βρυξέλλες για την κατάσταση του τύπου και τις παρεμβάσεις και  τις απειλές εναντίον δημοσιογράφων, δέχομαι και  εγώ ανάλογα τηλεφωνήματα»…αναφέρει σε ανάρτησή του ο Νίκος Καραχάλιος, θίγοντας και το ζήτημα των τηλεφωνικών απειλών τις οποίες κατήγγειλε πως δέχτηκε ο ίδιος.

Συνεχίζοντας σε νεότερη ανάρτησή του ο Νίκος Καραχάλιος διερωτάται αν έχει έρθει η ώρα ενός κινήματος για την υπεράσπιση της Ελευθερίας του Τύπου και εξαπολύει τα «βέλη» του κατά της ΕΣΗΕΑ.

«Μήπως ήρθε η ώρα για ένα presstoo όπου θα καταγγέλλεται κάθε απόπειρα φίμωσης της ενημέρωσης; Η ΕΣΗΕΑ κοιμάται;»…γράφει συγκεκριμένα ο Νίκος Καραχάλιος.

Ακολουθούν οι αναρτήσεις του Νίκου Καραχάλιου:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here