ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ & ΜΥΝΗΣΗ της Ευδοκίας Τσαγκλής: Την Πέταξαν με τις κλωτσιές από την ομιλία Μητσοτάκη στην Θεσσαλονίκη διότι πήγε απλά να διαμαρτυρηθεί!

0
3424

Εξοργιστικά είναι τα όσα συνέβησαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη, στην κεντρική προεκλογική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, που απλώς αποδεικνύουν την άποψη που έχει περί Δημοκρατίας.

Μετά τις αστυνομικές δυνάμεις που έστειλαν σε πολίτες που θέλησαν ειρηνικά να διαμαρτυρηθούν για την τραγωδία στα Τέμπη, είχαμε και δεύτερο «κρούσμα», ακόμη χειρότερο.

Ευδοκία Τσαγκλή: Πήραν σηκωτή την επιζήσασα των Τεμπών σε ομιλία του Μητσοτάκη

Η Σοβαρή Καταγγελία έρχεται από την Ευδοκία Τσαγκλή, μια από τους επιβάτες του τρίτου βαγονιού του μοιραίου τραίνου των Τεμπών, που οδήγησε στον θάνατο 57 ανθρώπους.

Όπως λοιπόν καταγγέλλει, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη στην συγκέντρωση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Και την πέταξαν κλωτσηδόν!

«Πήγα μόνη μου, χωρίς πανό, χωρίς κανέναν να τον κοιτάξω στα μάτια. Και με βγάλανε σηκωτή! Με κουβαλήσανε, κατάλαβες; Με κουβαλήσανε έξω. Δεν έχω τίποτα πάνω μου, ούτε τσάντα. Και με βγάλανε έξω! Με αρπάξανε και με διώξανε. Αυτοί είστε, αυτοί είστε Νέα Δημοκρατία»…όπως περιγράφει το εξοργιστικό συμβάν η Ευδοκία Τσαγκλή.

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτή είναι δυστυχώς η πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Την Δευτέρα μην ντρέπεστε πάλι όσοι τον ψηφίσετε ξανά…απλά κοιτάξτε στον καθρέφτη και πείτε το ίδιο κάθαρμα είμαι και εγώ. Ξεφτίλα!…

Υπάρχει Νέμεσις μερικές φορές στην Πολιτική. Ας το έχουν υπόψη.

Υ.Γ. Ξεσπά η Ευδοκία Τσαγκλή για Μητσοτάκη: Με έβγαλαν σηκωτή από τη συγκέντρωση.

Η Ευδοκία Τσαγκλή δεν μασάει τα λόγια της!…

Μιλώντας για τον τραμπουκισμό της, στην ομιλία του Προέδρου της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, όπου άνδρες της ασφάλειας του Κυριάκου Μητσοτάκη, την έβγαλαν έξω σηκωτή, περιέγραψε στο Kontra Channel.

Χωρίς να υποστηρίζει κανένα κόμμα, το μόνο που επιδιώκει είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη για το έγκλημα στα Τέμπη και να αναλάβουν τις ευθύνες τους οι Αρμόδιοι.

Ωστόσο, η στάση της ενοχλεί τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη που όπως φαίνεται θέλει να «θαφτεί» η υπόθεση πριν τις εκλογές.

Υ.Γ.1. Η Ευδοκία Τσαγκλή ΜΗΝΥΕΙ την φρουρά του πρώην Πρωθυπουργού γιατί την έβγαλαν σηκωτή από την προεκλογική του συγκέντρωση.

Πριν δυο μέρες, στην προεκλογική ομιλία Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, απομάκρυναν κυριολεκτικά σηκωτή, επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, την Ευδοκία Τσαγκλή.

Σοκαρισμένη κατήγγειλε:

«Πήγα μόνη μου, χωρίς πανό, χωρίς κανέναν. Ήθελα να τον κοιτάξω στα μάτια και με βγάλανε σηκωτή. Με κουβαλήσανε. Κατάλαβες; Με κουβαλήσανε έξω. Δεν έχω τίποτα πάνω μου, ούτε τσάντα και με έβγαλαν έξω. Με αρπάξανε και με διώξανε. Αυτοί είστε. Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία».

Τώρα ενημερώνει ότι κατέθεσε μήνυση για Παράνομη Βία κατά της φρουράς του Κυριάκου Μητσοτάκη, που την απομάκρυνε από την ομιλία του προέδρου της ΝΔ,  θεωρώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη «Ηθικό Αυτουργό».

Η Ευδοκία Τσαγκλή μηνύει την φρουρά του πρώην πρωθυπουργού γιατί την έβγαλαν σηκωτή απο την προεκλογική του συγκέντρωση

Όπως γράφει χαρακτηριστικά:

«Ζήτω την βοήθεια και την προστασία της Δικαιοσύνης για τα Αντιδημοκρατικά και Αντισυνταγματικά αδικήματα εις βάρος μου στην συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας».

Υ.Γ.2. Σκόνταψε, κάτω από το αγέρωχο βλέμμα του Μέγα Αλεξάνδρου, ο Μητσοτάκης όταν ανέβαινε τα σκαλιά της Εξέδρας/Σκηνής.

Κατά την είσοδό του στον χώρο της προεκλογικής ομιλίας του στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης την ώρα που ανέβαινε τα σκαλιά της σκηνής που είχε στηθεί σχεδόν κάτω από το μεγαλοπρεπές άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σκόνταψε και λίγο έλειψε να σωριαστεί στο έδαφος.

Διατήρησε την ισορροπία του όμως και συνέχισε την πορεία του προς τη σκηνή, από όπου έβγαλε ένα στομφώδη λόγο περί «ντεμέκ» πατριωτών, κάνοντας μάλιστα και μάθημα…πατριωτισμού!

Πώς να μην σκοντάψει μετά υπό το άγρυπνο βλέμμα του Μέγα Στρατηλάτη;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here