Οι Βίλλυ Ροδοπούλου και Eυάγγελος Κεραμύδας μας παρουσιάζουν νέα μέθοδο αντιγήρανσης για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

0
916

Με χαρά σας παρουσιάζουμε το νέο απόκτημα του κέντρου Αισθητικής, Πλαστικής Χειρουργικής «ΚOSMESIS». Αποτελεί ήδη αγαπημένη θεραπεία των απανταχού διασημοτήτων, μιας και είναι απόλυτα φυσική και ανώδυνα αποτελεσματική τεχνική, χωρίς καθόλου χρόνο αποθεραπείας.

Βίλλυ Ροδοπούλου, Ζεράρ Κλόουντ της LPG.

ENDERMOLOGIE, είναι η επιστήμη της κυτταρικής διέγερσης εξελιγμένη από την LPG και πιστοποιημένη με περισσότερες από 110 επιστημονικές μελέτες.

Μέσω της αρχής της μηχανικής μετάδοσης μηνυμάτων ('mechanotransduction'), η επιφάνεια του δέρματος διεγείρεται και προκαλούνται εις βάθος βιολογικές αντιδράσεις, μία απολύτως ανώδυνη και μη επεμβατική διαδικασία.

Το νέο σύστημα της LPG σε συνδυασμό με νέα μη επεμβατική και 100% φυσική τεχνική προσώπου New Endermolift™ ύστερα από μια σειρά επισκέψεων θεραπείας, επιφέρει εν τω βάθει δράση στον ιστό, επανα-ενεργοποιώντας την παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης για άμεση αναγέννηση του δερματικού ιστού και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα αντιγήρανσης σε άντρες και γυναίκες.

Πρόκειται για το πρώτο και μοναδικό μηχάνημα στην χώρα μας που προσφέρει την νέα μη επεμβατική τεχνική αντιγήρανσης New Endermolift™.

Εφαρμόζεται μέσω της νέας κεφαλής θεραπείας ERGOLIFT™, που είναι εξάρτημα του πιο εξελιγμένου μοντέλου-πλατφόρμας της γνωστής εταιρείας LPG, του CELLU M6 Integral.

Η τελευταίας τεχνολογίας Κεφαλή ERGOLIFT™ φέρει την αποκλειστική και πατενταρισμένη τεχνολογία της LPG, MPF (Motorized Pulsating Flaps). 

Αποτελείται ουσιαστικά από παλλόμενα πτερύγια που μέσω αναρρόφησης ασκούν στην επιδερμίδα συνεχή μηχανική διέγερση, με συνέπεια να προσφέρεται συνολικά 270% μεγαλύτερη διέγερση του δερματικού ιστού σε σχέση με προηγούμενες τεχνολογίες.

(1) Υπάρχει βεβαίως η δυνατότητα εφαρμογής πολλαπλών πρωτόκολλων και ρυθμίσεων ανάλογα το προς αντιμετώπιση πρόβλημα και του επιπέδου και τρόπου που θέλουμε να δράσουμε όπως φαίνεται και στο ακόλουθο σχήμα:

Πλέον σημαντικό γεγονός και απόδειξη περί της αποτελεσματικότητας της θεραπείας όμως αποτελεί η νέα επιστημονική έρευνα του Καθηγητή Philippe Humbert (University Hospital Besancon, France, 2013) – μοναδική στο είδος της παγκοσμίως – μιας και στηρίχτηκε σε 20 διαφορετικές βιοψίες από την περιοχή του προσώπου.

(2). Όπως αποδείχτηκε, μέσω των βιοψιών στο δέρμα εθελοντών, η διαδικασία αυτή σε επαναλαμβανόμενες συνεδρίες συγκεκριμένων πρωτόκολλων, ανάλογα το πρόβλημα, κάνει:

– το ενδογενές υαλουρονικό οξύ του δερματικού ιστού να αυξάνεται κατά 80%,
– η ελαστίνη να αυξάνεται κατά 46%,
– οι ρυτίδες να λειαίνονται κατά 21%,
– το δέρμα να συσφίγγεται μέσω κολλαγονογένεσης κατά 23%,
– οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες κάτω από τα μάτια να μειώνονται κατά 15% και 19%, αντίστοιχα και η φυσική λάμψη του δέρματος να αποκαθίσταται και να διπλασιάζεται.

(1) Πηγή: Μελέτη του Καθηγητού Philippe Humbert (2013) σε 20 γυναίκες και 10 άνδρες ηλικίας 35-50 ετών. Τα αποτελέσματα μετρήθηκαν σε σύγκριση με αυτά της προηγούμενης τεχνολογίας LIFT.

(2) Βιοψία δέρματος: δείγματα δέρματος αφαιρέθηκαν από τη μισή πλευρά του προσώπου, όπου και εφαρμόστηκε η θεραπεία, χρησιμοποιώντας βελόνα ή τροκάρ και έπειτα μελετήθηκαν σε μικροσκόπιο.

Σε ποιές περιπτώσεις ενδείκνυται:

– Οταν το περίγραμμα του προσώπου σας έχει χαλαρώσει και δεν έχει σαφή όρια:

Το δέρμα είναι ένα ζωντανό όργανο, η κυτταρική δραστηριότητα του οποίου διατηρεί τη σφριγηλότατα, την απαλότητα και την υγιή λάμψη του. Από την ηλικία των 25 ετών τα κύτταρα που διατηρούν νέο το δέρμα (οι ινοβλάστες) αρχίζουν να μειώνουν την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης.

Το δέρμα τότε χάνει τη νεανική του σύσταση και τα πρώτα σημάδια γήρανσης εμφανίζονται: ρυτίδες, χαλάρωση περιγράμματος, θαμπή όψη. Η χαλάρωση του δέρματος εξηγείται από την όλο και μικρότερη παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης από τους ινοβλάστες.

Η δράση του New Endermolift™ : Η διέγερση που προκαλεί η κεφαλή ERGOLIFT™ της LPG ενεργοποιεί με φυσικό τρόπο την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα την αναδόμηση των υποστηρικτικών δομών του δέρματος. Αποτελέσματα: Ανανεωμένο εις βάθος, το δέρμα σας φαίνεται περισσότερο σφριγηλό και ελαστικό! Τα μάγουλά σας ανασηκώνονται, το περίγραμμα επαναπροσδιορίζεται με σαφή πλέον όρια και τα ζυγωματικά σας ενισχύονται.

Σύσφιγξη: +53%* 
Πάχυνση δέρματος: +240%**

*REVUZ J.: «Κλινικά και ιστολογικά αποτελέσματα της εφαρμογής του συστήματος LIFT 6 κατά της δερματικής γήρανσης του προσώπου». Nouv. Dermatol., vol. 21, 2002; 335-342

**LAFONTAN M.: «Εκτίμηση της επίδρασης της τεχνικής LPG στη λιπόλυση και την έκφραση των γονιδίων, χρησιμοποιώντας, αντίστοιχα, τη μέθοδο της μικροδιάλυσης και της μικροτεχνολογίας DNA». Clinical Investigation Center, Toulouse Hospital, France. Research Report 2009.

– Όταν το δέρμα σας είναι κουρασμένο και θαμπό:

Σε μόλις 15 λεπτά η μέθοδος New Endermolift™ ανανεώνει το δέρμα σας και αποκαθιστά την υγιή του λάμψη. Άγχος, μόλυνση και κάπνισμα είναι όλοι παράγοντες, που επηρεάζουν την αιματική και τη λεμφική μικροκυκλοφορία. Τοξίνες συσσωρεύονται, το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του και ο τόνος του μειώνεται.

Η δράση του New Endermolift™ : Η μηχανική διέγερση που προκαλεί στους ινοβλάστες η κεφαλή ERGOLIFT™ της LPG βελτιώνει την αιμάτωση και αποβάλλει τις τοξίνες, ώστε να ανανεώσει το δέρμα.

Αποτελέσματα: Ήδη μετά από την πρώτη συνεδρία, η μικροκυκλοφορία στο πρόσωπό σας βελτιώνεται, οι ιστοί έχουν οξυγονωθεί και η επιδερμίδα σας ανακτά τη φρεσκάδα και τη λάμψη της. Αποτελεί την τέλεια θεραπεία πριν από τη βραδινή σας έξοδο. Τα αποτελέσματα συνεχίζουν να βελτιώνονται με την συνέχιση των θεραπειών.

Ιδανικά απαιτείται επανάληψη της συνεδρίας 2 φορές εβδομαδιαίως για 5 εβδομάδες για να γίνει η διέγερση των ινοβλαστών και προκειμένου να διατηρηθεί στα επιθυμητά επίπεδα να συνεχιστούν για άλλες 4 – 6 εβδομάδες.

Φυσικά αυτό εξαρτάται και από την ανταπόκριση του κάθε ασθενούς και το βαθμό προβλήματος που υπάρχει, γιατί σε πολλές περιπτώσεις οι αναγκαίες συνεδρίες είναι λιγότερες ωστόσο λήγω της τόσο ευχάριστης και χαλαρωτικής εμπειρίας που αποτελεί η εν λήγω θεραπεία οι ασθενείς συνεχίζουν με προθυμία.

– Όταν θέλετε να απαλύνετε τις ρυτίδες με έναν απόλυτα φυσικό τρόπο:

Η πατενταρισμένη, μη επεμβατική τεχνική New Endermolift™ βελτιώνει σε κάποιο βαθμό με φυσικό τρόπο εκ των έσω και ρυτίδες, είτε επιφανειακές είτε πιο βαθιές. Με το χρόνο, τα κύτταρα που είναι υπεύθυνα για τη νεανική εμφάνιση του δέρματος ,οι ινοβλάστες, αρχίζουν να επιβραδύνουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Σταδιακά το δέρμα λεπταίνει, χάνει την πυκνότητά του και οι πρώτες ρυτίδες κάνουν την εμφάνισή τους.

Η δράση του New Endermolift™ της LPG: Η μηχανική διέγερση που προκαλεί η τελευταίας τεχνολογίας κεφαλή ERGOLIFT™ της LPG ενεργοποιεί τον κυτταρικό μεταβολισμό. Ως αποτέλεσμα, οι ινοβλάστες αρχίζουν να επανεκκρίνουν κολλαγόνο και ελαστίνη, δύο ουσίες υπεύθυνες για τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος.

Με την αναδιοργάνωση των ινών του κολλαγόνου, η αρχιτεκτονική του δερματικού ιστού δείχνει καλύτερα δομημένη και πιο ομοιόμορφη.

Αποτελέσματα: Οι ρυτίδες αρχίζουν να διορθώνονται εκ των έσω, οι λεπτές γραμμές λειαίνονται, ενώ στις πιο έντονες περιπτώσεις μπορεί να συνδυαστεί με ενέσιμες θεραπείες (Botox ή υαλουρονικό οξύ) για ακόμα καλυτέρα και μεγαλύτερης διάρκειας αποτελέσματα Έτσι η ανανέωση είναι ορατή και διαρκής, παραμένοντας, όμως, απολύτως φυσική.

Ρινοπαρειακή πτυχή: -43%*

*REVUZ J.: «Κλινικά και ιστολογικά αποτελέσματα της εφαρμογής του συστήματος LIFT 6 κατά της δερματικής γήρανσης του προσώπου». Nouv. Dermatol., vol. 21, 2002; 335-342.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here