Οι New York Times αποκαλύπτουν Έγκλημα Πολέμου των Ουκρανών

0
208

Οι New York Times τεκμηρίωσαν ότι Ρώσοι αιχμάλωτοι πολέμου δολοφονήθηκαν με πυροβολισμούς στο κεφάλι!…

Αργά αλλά σταθερά ακόμα και τα Δυτικά ΜΜΕ τα οποία υποστήριξαν με πάθος την πολιτική στήριξης της Ουκρανίας, φαίνεται να αλλάζουν πλεύση.

Οι New York Times σε δημοσίευμα τους, επιβεβαιώνουν τη δολοφονία Ρώσων αιχμαλώτων πολέμου στο Makeyevka από μαχητές των Ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων.

Η αυθεντικότητα των βίντεο έχει επαληθευτεί από τους New York Times. Δείχνουν ένα ακόμη Έγκλημα Πολέμου από τους Ουκρανούς…

Οι Συντάκτες των NYT διεξήγαγαν μια συνεπή ανάλυση του βίντεο και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι Ρώσοι μαχητές συνελήφθησαν από τους Ουκρανούς, οι οποίοι αποφάσισαν να τους σκοτώσουν, διαπράττοντας έτσι ένα Έγκλημα Πολέμου που πρέπει να ερευνηθεί.

«Φαίνεται ότι οι περισσότεροι από αυτούς πυροβολήθηκαν στο κεφάλι»…δήλωσε ο Δρ Rohini Haar, ιατρικός σύμβουλος των Γιατρών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

«Υπάρχουν λίμνες αίματος. Αυτό δείχνει ότι απλώς αφέθηκαν εκεί νεκροί. Δεν φάνηκε να γίνεται καμία προσπάθεια να τους μεταφέρουν ή να τους βοηθήσουν».

Ο Δρ. Haar σημειώνει ότι όταν οι Ρώσοι στρατιώτες παραδόθηκαν, ήταν ξαπλωμένοι χωρίς όπλα, με τα χέρια τεντωμένα ή πίσω από το κεφάλι τους: «Θεωρούνται στην πραγματικότητα αιχμάλωτοι πολέμου».

Η εφημερίδα μάλιστα παραθέτει και το σχετικό βίντεο φρίκης:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here