Ορισμός του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ».

0
242

Την Τετάρτη 01/08/2018 και ώρα 19:30 έλαβε χώρα στο Δημαρχείο (αίθουσα «Β. Γκατσόπουλος» Δήμου Κηφισιάς) η 19η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τακτικά Θέματα……..

Κατά την συζήτηση του 1ου Τακτικού Θέματος αναφορικά με τον Ορισμό του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Κηφισιάς με την επωνυμία «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ», πραγματοποιήθηκαν οι εξής αλλαγές:

-Από πλευράς πλειοψηφίας: Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ» ορίστηκε, με απόφαση Δημάρχου, η μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος Εσόδων κ. Σίσσυ Παπασπύρου. Ο κ. Νικήτας Κόκκαλης παραμένει Αντιπρόεδρος.

Από πλευράς μειοψηφίας: Αποχώρησε ο κ. Μανόλης Κουρμαδιάς της μείζονος μειοψηφίας και την θέση του την πήρε ο κ. Φραντζέσκο Βιανέλλο της Αυτοδιοικητικής Πρωτοβουλίας Πολιτών!……με αναπληρωματικό τον κ. Τάκη Οικονομόπουλο.

Υ.Γ. Όπως φαίνεται ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Σίγουρα Βήματα» ξεκίνησε ήδη τα πολιτικά παιχνίδια με ότι αυτό συνεπάγεται…..κατά την διάρκεια της προεκλογικής φωτιάς που άναψε ο «Κλεισθένης 1».

Υ.Γ.1. ΕΔΩ το νέο Δ.Σ. του Ν. Π. Δ. Δ. του Δήμου Κηφισιάς με την επωνυμία «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ».

{jcomments on} 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here