Ο Αθανασίου μεθόδευσε αμνήστευση καταχραστών δημοσίου!

0
159

Ο εικονιζόμενος κύριος με το άσπρο μούσι είναι ο Σωτήρης Εμμανουήλ. Ηγετικό μέλος της συμμορίας των υποβρυχίων που ζημίωσαν το Δημόσιο κατά 7 δισεκατομμύρια €. Ο κύριος Εμμανουήλ αποφυλακίστηκε με τροπολογία η οποία μετέπειτα κρίθηκε αντισυνταγματική.

Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, την τροπολογία την είχε συντάξει στενός συνεργάτης του κυρίου Χαράλαμπου Αθανασίου, ο οποίος στο Ντοκουμέντο καταγγέλλεται ως εγκέφαλος παρά-δικαστικού που ζητούσε λεφτά από υπόδικους προκειμένου να τους αποφυλακίσει. 

Ποιό είναι το «παρακράτος»; 

Το συμβούλιο πλημμελειοδικών Αθηνών που κατακεραύνωσε την τροπολογία Αθανασίου με βαρύτατους χαρακτηρισμούς ως αντισυνταγματική; 

Συνομιλίες που κατέγραψε ο υπέρ-κοριός της ΕΥΠ 

Στις συνομιλίες που κατέγραψε ο υπέρ-κοριός της ΕΥΠ αναφέρονται και τα ονόματα του πρώην υπ. Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου και του πρώην υπουργού Παιδείας, Κώστα Αρβανιτόπουλου.

Εκεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνομιλεί με δικηγόρο, ο οποίος τον διαβεβαιώνει για ευνοϊκή δικαστική απόφαση που αφορά στον Ολυμπιακό, επικαλούμενος το γεγονός ότι ο πρόεδρος του δικαστηρίου: «ο Γεωργέλης είναι Μυτιληνιός, περιβάλλοντος Χαράλαμπου Αθανασίου». 

Ο ίδιος δικηγόρος είχε συνομιλία και με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Ολυμπιακού Γιάννη Βρέτζο και αναφερόμενος στον πρόεδρο του δικαστηρίου λέει χαρακτηριστικά: «Ζαμάν φου τύπος, έχει σπίτι στην Πέτρα της Μυτιλήνης, είναι περιβάλλον Μπάμπη».

Για την εμπλοκή του πρώην υπουργού Παιδείας Αρβανιτόπουλου αφορά συνομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Αιμίλιο Κοτσώνη, ο οποίος αναλαμβάνει να κλείσει ραντεβού πειραιώτη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. 

Μάλιστα ο κ. Κοτσώνης απευθυνόμενος στον κ. αναφέρει ότι «είμαι πολύ ευχαριστημένος. Και ο Κώστας ο Αρβαντιτόπουλος μου είπε ότι ο άλλος είναι χοντρό λαμόγιο». 

{videobox}oqdOQtIGBl8{/videobox}

Υ.Γ. Εδώ και τώρα εξεταστική. Υπέρτατη ένδειξη σεβασμού στην δικαιοσύνη είναι η παραδειγματική τιμωρία των ολίγων ΕΠΙΟΡΚΩΝ.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here