Ο Αλέξης Τσίπρας στο Συνέδριο STAR FORUM 2023.

0
181

Δείτε την παρέμβαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στο συνέδριο STAR FORUM 2023.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας πραγματοποιεί παρέμβαση στο πολυθεματικό συνέδριο STAR FORUM 2023.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στις εκλογές, σημείωσε ότι όλες οι ποιοτικές μετρήσεις αναφέρουν ότι ένα μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων αποφασίζει τι θα ψηφίσει τις τελευταίες 20 ημέρες πριν από τις κάλπες. Είναι σημαντικό οι πολίτες να ακούσουν προγραμματικές θέσεις, να ακούσουν αλήθειες, τόνισε.

Μετά την τραγωδία των Τεμπών, σημείωσε, η τοξικότητα δεν αγγίζει κανένας. Εμείς δεν θέτουμε διλήμματα όπως ο κ. Μητσοτάκης, εμείς θέλουμε κυβερνήσεις συνεργασίας, προοδευτικές κυβερνήσεις. Κανείς δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα μόνος του, είπε και πρόσθεσε: Ελπίζω ο κ. Μητσοτάκης να αφήσει τις διχαστικές κορώνες.

Θέλω να μιλήσουμε για την ουσία, τις προτάσεις και τις θέσεις μας και έτσι να κρίνει ο Ελληνικός λαός, τόνισε ο κ. Μητσοτάκης. Αυτό που χρειάζεται ο κόσμος είναι μια πολύχρωμη κυβέρνηση και πάνω από όλα θα είναι πάνω σε ένα σαφές προοδευτικό πρόγραμμα.

Χρειαζόμαστε ένα κράτος αξιοκρατικό, δίπλα στον πολίτης, κράτος που να προσφέρει ασφάλεια, να εκπροσωπεί τις προοδευτικές δυνάμεις. Αυτό μπορεί να συμβεί, πρόσθεσε.

Θα κυβερνήσουμε με τη στήριξη του λαού.

Θα κυβερνήσουμε με τη στήριξη και τη θέληση του Ελληνικού λαού, είπε ο Αλέξης Τσίπρας. Οι κυβερνήσεις συνεργασίας δεν γίνονται στη βάση της συμπάθειας των προσώπων, αλλά με βάση τις προγραμματικές θέσεις.

Με ξενίζει που ο κ. Ανδρουλάκης το μόνο πρόβλημα που έχει για να κυβερνήσει με τη ΝΔ είναι ένα πρόσωπο: Ο κ. Μητσοτάκης. Οι πολιτικές της Δεξιάς δεν είναι πρόβλημα, αναρωτήθηκε ο κ. Τσίπρας.

Δείτε live την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here