Ο Αλέξης Τσίπρας ΧΩΡΙΣ Χρέη και Αμύθητη Περιουσία αποχωρεί από Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ!

0
314

Χωρίς Χρέη και Αμύθητη Περιουσία αποχωρεί από Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο Αλέξης Τσίπρας, οποίος ανακοινώνοντας την παραίτησή του από Πρόεδρος του κόμματος, έκλεισε έναν σημαντικό κύκλο στην Πολιτική Ζωή του τόπου.

Ξεκάθαρη απάντηση στο «όλοι ίδιοι είναι» που ακούγεται κατά καιρούς για τους Πολιτικούς δίνει το Πόθεν Έσχες του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ανακοίνωσε την παραίτησή του από πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κλείνοντας έναν σημαντικό κύκλο στην Πολιτική ζωή του τόπου.

Το «Πώς κάποιος μπαίνει στην πολιτική και Πώς βγαίνει» δείχνει το ποιόν του ανθρώπου, καθώς πολλοί αντιμετωπίζουν την Πολιτική ως τρόπο πλουτισμού και προσωπικού οφέλους.

Ωστόσο το τελευταίο δεν αφορά στον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος με βάση το τελευταίο Πόθεν Έσχες που έχει κατατεθεί, βλέπουμε ότι έχει μηδέν οφειλές και μηδέν επενδύσεις.

Όσον αφορά στα δύο οχήματα, αξίζει να αναφέρουμε ότι το ένα είναι η Γνωστή Μηχανή με την οποία μετακινούνταν μέχρι τα πρώτα του χρόνια στην Κεντρική Πολιτική Σκηνή, ενώ στην κατοχή του Αλ. Τσίπρα και της Μπ. Μπαζιάνα είναι και δύο σπίτια.

Σχετικά με τις καταθέσεις βλέπουμε μια προοδευτική αύξηση από το 2015 που δικαιολογείται απόλυτα από το εισόδημά του ως Πρωθυπουργός.

Η σύγκριση με το Πόθεν Έσχες του 2012 όταν ο Αλ. Τσίπρας γίνεται αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι χαρακτηριστική. Το 2012 είχε εισοδήματα της τάξης των 69.300, και το 2020 αυτά έφταναν μόλις τις 90.600 ευρώ.

Αυτό ωστόσο που αξίζει να υπογραμμιστεί και κάνει ακόμη πιο ξεκάθαρη την κρυστάλλινη στάση του Αλ. Τσίπρα, μακριά από λογικές «ίδιου συμφέροντος» είναι το γεγονός ότι στο Πόθεν Έσχες του 2020 συνυπολογίζονται και τα εισοδήματα της Μπ. Μπαζιάνα (21.290 ευρώ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here