Ο Βέμπερ “Αποκαλύπτει” ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρησιμοποιεί την Μακεδονία ως προσωπείο.

0
644

Η αποκάλυψη του Μάνφρεντ Βέμπερ ότι ο Μητσοτάκης θα αποδεχτεί τις Πρέσπες, πράγμα που όλοι γνωρίζαμε αλλά είναι εντελώς διαφορετικό να προέρχεται από τα χείλη ενός θερμού υποστηρικτή του, αποκαλύπτει την απίστευτη υποκρισία και την δόλια χρήση ενός εθνικού θέματος από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Βέμπερ επιβεβαιώνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρησιμοποιεί την Μακεδονία ως προσωπείο για να κρύψει τις πραγματικές του επιδιώξεις που δεν είναι άλλες από την αποτροπή της κάθαρσης που πιθανόν να ακουμπήσει και κορυφαία στελέχη του.

Την ίδια στιγμή που μέλη του κόμματος Μητσοτάκη δεν διστάζουν να επιτεθούν ανελέητα σε έντιμους δικαστικούς λειτουργούς που χειρίζονται υποθέσεις πολιτικού ενδιαφέροντος, δεν προκαλεί καμιά έκπληξη η χρήση ενός εθνικού θέματος με σκοπό την εξυπηρέτηση άνομων συμφερόντων.

Πέραν από μία μερίδα των ψηφοφόρων που πίστεψαν κάποια στιγμή ότι ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης παρά το ότι έλεγε στο παρελθόν, ξαφνικά έγινε μακεδονομάχος.

Υ.Γ. Ο μισέλληνας Βέμπερ υπέρ των Πρεσπών, δίνει στεγνά τον Μητσοτάκη.

Υ.Γ.1. Ο απόλυτος διασυρμός για Βέμπερ-Μητσοτάκη. Ο Μητσοτάκης όντως θα στηρίξει τις Πρέσπες και θα τις εφαρμόσει.

Υ.Γ.2. Το ηχητικό του EUROactiv που καίει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και αδειάζει τον Μανφρεντ Βεμπερ.

Weber answered: “We are in a process, the proposals are on the table now and everybody knows this has to be solved to give Macedonia a positive economic and European future.”

«μτφ Είμαστε σε διαδικασία, οι προτάσεις βρίσκονται στο τραπέζι τώρα και όλοι γνωρίζουν ότι πρέπει να επιλυθεί ώστε να δοθεί στη Μακεδονία (σκέτο!) ένα θετικό οικονομικό και ευρωπαϊκό μέλλον«.

Another journalist followed up: Does New Democracy know that this has to be solved? If their votes will be needed in the Greek plenary will you pick up the phone?

«μτφ Γνωρίζει η Νέα Δημοκρατία ότι αυτό πρέπει να λυθεί; Εάν οι ψήφοί τους θα χρειαστούν στην ελληνική Ολομέλεια, θα πάρετε το τηλέφωνο; »

Weber: First of all, they have a government to negotiate the deal… and is responsible…

«μτφ Πρώτα απ ‘όλα, έχουν μια κυβέρνηση να διαπραγματευτεί τη συμφωνία … και είναι υπεύθυνη …«

Intervention by another journalist: The deal is finalised…»

«μτφ Η συμφωνία έχει οριστικοποιηθεί……»

Weber: But again, the opposition is formally not needed for accepting now the compromise. So, it’s the role of opposition to show an alternative, that is the role of an opposition, and Kyriakos is not opposing to the principle idea to find a compromise.

«μτφ Αλλά και πάλι, η αντιπολίτευση δεν είναι τυπικά απαραίτητη για την αποδοχή τώρα του συμβιβασμού. Έτσι, ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι να δείξει μια εναλλακτική λύση, δηλαδή ο ρόλος μιας αντιπολίτευσης, και ο Κυριάκος δεν αντιτίθεται στην ιδέα της αρχής να βρει έναν συμβιβασμό.»

* ends here*

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here