Ο κ. Βασίλης Χυπολυτάς αντιμετώπισε με Περιφρόνηση τον θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς!!

0
2591

ΕΙΣΑΓΩΓΗ:

Ο Δημοτικός Σύμβουλος είναι υποχρεωμένος:

-Να μετέχει σε όλες τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ή των επιτροπών στις οποίες είναι μέλος.

-Να διαθέτει πάντα τον απαραίτητο χρόνο και να προετοιμάζεται για τις συνεδριάσεις αφού έχει λάβει γνώση, έγκαιρα, όλων των εισηγήσεων και των στοιχείων που αφορούν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης

-Να εκτελεί με επιμέλεια τα καθήκοντά του και κάθε εργασία που του αναθέτει το Συμβούλιο.

Η μη εκτέλεση των υποχρεώσεων του εκ μέρους του Δημοτικού Συμβούλου, μπορεί να του επιφέρει την ποινή της αργίας ή ακόμα και της έκπτωσης.

Έτσι, ενδεικτικά ένας Δημοτικός Σύμβουλος:

-Δεν μπορεί να απουσιάζει αδικαιολόγητα από τρεις (3) συνεχείς συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ή να μην εκτελεί τις υποχρεώσεις του για διάστημα που υπερβαίνει τους τρεις (3) συνεχείς μήνες μέσα στο έτος, χωρίς την άδεια του Συμβουλίου.

-Δημοτικός Σύμβουλος που είναι Αντιδήμαρχος δεν επιτρέπεται να απουσιάσει περισσότερο από τριάντα (30) ημέρες συνολικά κάθε χρόνο, χωρίς άδεια του Δημοτικού Συμβουλίου. Η απουσία αυτή μπορεί να παρατείνεται για εξαιρετικούς λόγους έως τρεις (3) μήνες, με άδεια του Συμβουλίου.

ΕΠΙ της ΟΥΣΙΑΣ:

Ο κ. Βασίλης Χυπολυτάς εξελέγη τρεις φορές (2006-2010-2014) Δημοτικός Σύμβουλος Κηφισιάς, κατά τις οποίες υπηρέτησε αρκετά χρόνια π.χ. ως Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος και ως Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ Α.Ε.

Ως Δημοτικός Σύμβουλος Κηφισιάς ήταν ΑΠΩΝ σε 103 από τις 177 συνεδριάσεις την περίοδο 2014-2019!

Ως Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς ήταν ΑΠΩΝ  σε 50 από τις 81 συνεδριάσεις την περίοδο 2017-2019!

Στην τελική, ο κ. Βασίλης Χυπολυτάς, άφησε το ιστορικό του «αποτύπωμα» στον θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου, με την πρωτοφανή και σχολαστική αφοσίωσή του στο ΑΠΩΝ, κατά την διάρκεια της θητείας του στον Δήμο Κηφισιάς!!…

@fili_kifisias

♬ 20th Century Fox Fanfare – Geek Music

Υ.Γ. 18η Έκτακτη Συνεδρίαση του Δήμου Κηφισιάς στις 24.07.2019.

Η αποχαιρετιστήρια ομιλία του κ. Βασίλη Χυπολυτά ως Δημοτικός Σύμβουλος Κηφισιάς, με ότι αυτό συνεπάγεται!…

Τα Συμπεράσματα Δικά σας Αγαπητοί Δημότες και Δημότισσες της Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης….

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Kifisia Press:  Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδα μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.  Η Kifisia Press δεν λογοκρίνει τις γνώμες των σχολιαστών.  Προειδοποίηση: Για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση άρθρων αντίθετα με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο της Kifisia Press.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here