Ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Οργάνωσης «Β4 ΝΟΔΕ» Σπύρος Αβραμάκος στο ψηφοδέλτιο του κ. Βασίλη Χυπολυτά!

0
767

Όταν ο κ. Βασίλης Χυπολυτάς καλωσόρισε στην ομάδα του τον Πρόεδρο της Νομαρχιακής Οργάνωσης «Β4 ΝΟΔΕ» κ. Σπύρο Αβραμάκο…επανήλθαν στην Επικαιρότητα τα παρακάτω γεγονότα που προκαλούν έντονο Προβληματισμό:

Ο Σπύρος Αβραμάκος στο ψηφοδέλτιο του Βασίλη Ξυπολυτά - ΚΗΦΙΣΙΑ24

Υ.Γ. Αστυνομικός της Χούντας που διώχθηκε από τη Δημοκρατία ο Σπύρος Αβραμάκος της ΝΔ που υποκινεί σε τραμπουκισμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΑΥΓΗΣ», που αποκάλυψε την εκστρατεία εκφοβισμού με sms που ξεκίνησε το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Σπύρος Αβραμάκος, που ζητά από μέλη της ΝΔ να απειλούν τους βουλευτές των ΑΝΕΛ και άλλους ώστε να μην στηρίξουν την Συμφωνία των Πρεσπών, είναι πρώην Αστυνομικός που προσελήφθη επί Χούντας και εκδιώχθηκε στην μεταπολίτευση, ενώ ο πατέρας του είχε διοριστεί Νομάρχης από την δικτατορία.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……………

Υ.Γ.1. Αμετανόητος ο τοπάρχης της ΝΔ Σπύρος Αβραμάκος που υποκινεί σε τηλεφωνικούς τραμπουκισμούς.

Σαν να μην τρέχει και τίποτα, το στέλεχος της ΝΔ, Σπύρος Αβραμάκος, Πρόεδρος της μεγαλύτερης Νομαρχιακής Οργάνωσης της ΝΔ, Β4 ΝΟΔΕ, συνεχίζει απτόητος να δικαιολογεί τις άθλιες πρακτικές που υιοθέτησε προκειμένου να εκβιαστούν βουλευτές ενόψει της συζήτησης στην Ελληνική Βουλή για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…………….

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Kifisia Press:  Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδα μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.  Η Kifisia Press δεν λογοκρίνει τις γνώμες των σχολιαστών.  Προειδοποίηση: Για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση άρθρων αντίθετα με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο της Kifisia Press.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here