Ο Βασίλης Χυπολυτάς παρέλειψε εσκεμμένα «του Λόγου το Αληθές»!

0
1078

Σε πρόσφατη ανάρτηση στο Facebook o Βασίλης Χυπολυτάς καλωσόρισε στην Παράταξή του, την Σάντυ Πατρινού Ντελ Τόρο.

Το καλωσόρισμά Του όμως περιέχει δυστυχώς Έντονες και Σημαντικές Παραλήψεις τις οποίες παραθέτουμε προς  γενική ενημέρωση των Δημοτών της Κηφισιάς.

<< Η Σάντυ γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Κηφισιά. Είναι παντρεμένη με τον Κηφισιώτη Γιώργο Ντελ Τόρο (γιο της αείμνηστης Φανής Πάσσου), και έχουν τρία παιδιά, την Φανή, τον Άγγελο και τη Σύνθια.

-Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή Αθηνών το 1996, και έκτοτε υπηρετεί την μαχόμενη δικηγορία.

-Είναι δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω από το 2005. Ειδικεύεται στο Δημόσιο Δίκαιο και συγκεκριμένα, στο Φορολογικό Δίκαιο, τη Δημοτική και Κοινοτική Φορολογία, το Πολεοδομικό και Χωροταξικό Δίκαιο, τους δημόσιους διαγωνισμούς και συμβάσεις.

Έντονες και Σημαντικές Παραλήψεις.

#Με επιτυχία ασχολείται με τα κοινά του Δήμου μας. Εκλέχθηκε για πρώτη φορά Δημοτική Σύμβουλος στο Δημοτικό Συμβούλιο του ενιαίου Δήμου Κηφισιάς, Ν. Ερυθραίας και Εκάλης το έτος 2014, με τον Συνδυασμό  του Γιώργου Θωμάκου «Δύναμη Ελπίδας-Συμμαχία Πολιτών»,

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Το «Ε» συζητά με τους υποψηφίους δημάρχους στην Κηφισιά - Ενυπόγραφα

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι στην Κηφισιά!

#Το 2019 ως επικεφαλής της Παράταξης Ενωτική Πρωτοβουλία Δήμου Κηφισιάς, εξελέγη Δημοτική Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης, αφού απέτυχε παταγωδώς ως Υποψήφια Δήμαρχος με την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ!…

Sandy Patrinou - Δικήγορος - Δικηγορικό Γραφείο Σάντης Πατρινού και Συνεργατών | LinkedIn

Δήμος Κηφισιάς: Και επίσημα υποψήφια Δήμαρχος η Σάντυ Πατρινού | Έθνος

#Η Σάντυ, στη μακρά πορεία της επί Δημαρχίας Γιώργου Θωμάκου, έχει διατελέσει Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς, Πρόεδρος της Επιτροπής Πολεοδομικών και Τεχνικών Θεμάτων του Δήμου Κηφισιάς και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κηφισιάς.

#Επιπλέον, επί Δημαρχίας Γιώργου Θωμάκου, ήταν Αντιπρόεδρος του Κέντρου Έρευνας και Μελέτης της Μικρασιατικής Ερυθραίας (ΚΕΜΜΕ) και εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος στη νομική υπηρεσία του Δήμου Κηφισιάς, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ Ανθοκομική Έκθεση Δήμου Κηφισιάς και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής.

#Μετά τις εκλογές του 2019, η Σάντυ ήταν ισχυρή Αντιπολιτευτική φωνή μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, προασπίζοντας την νομιμότητα και διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό για την πόλη. Η μέχρι τώρα εμπειρία της στα κοινά, καθώς και η επαγγελματική της κατάρτιση, την έχουν αναδείξει, κατά κοινή παραδοχή, ως ένα από τα δυναμικότερα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία μάλιστα «Ανελίχθηκε» επί Δημαρχίας Γιώργου Θωμάκου, όταν με απόφαση Δημάρχου, η Σάντυ Πατρινού διορίστηκε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου!

-Στόχος και όραμά της είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και του περιβάλλοντος (Δομημένου και Φυσικού) και  των τριών πόλεων του Δήμου μας, της Κηφισιάς της Ν. Ερυθραίας και της Εκάλης, πάντοτε υπό το πρίσμα της νομιμότητας.

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τις γνώσεις της αποτελούν εχέγγυα για το όραμα που έχει ο Συνδυασμός του Βασίλη Χυπολυτά για το Δήμο Κηφισιάς, Ν. Ερυθραίας και Εκάλης>>.

ΣΧΟΛΙΟ Αναγνώστη της Kifisia Press:

Όλα τα παραπάνω σχετικά με την ενασχόληση της κ. Σάντυς Πατρινού με τα κοινά του Δήμου Κηφισιάς, αποτελούν συνώνυμα Αριβίστριας.

Δηλαδή ενός προσώπου χωρίς ηθικούς ενδοιασμούς, που θέλει να ανέλθει επαγγελματικά και κοινωνικά χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε Μέσο!…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Kifisia Press:  Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδα μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.  Η Kifisia Press δεν λογοκρίνει τις γνώμες των σχολιαστών.  Προειδοποίηση: Για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση άρθρων αντίθετα με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο της Kifisia Press.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here