Ο Γιώργος Θωμάκος καταγγέλλει Παλαιοκομματικές Πρακτικές στο Δήμο Κηφισιάς.

0
492

Ο Γιώργος Θωμάκος καταγγέλλει παλαιοκομματικές πρακτικές στο Δήμο Κηφισιάς

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, καταγγέλλει Παλαιοκομματικές Πρακτικές στον Δήμο από υποψήφιο Δήμαρχο, ο οποίος μαζί με τους συμβούλους του «παραμυθιάζουν» τους πολίτες με χρίσματα και στηρίξεις από την Νέα Δημοκρατία.

«Μαθαίνουμε πως αναβιώνουν παλαιοκομματικές πρακτικές στην Κηφισιά. Στην κηπούπολη των βορείων προαστίων υποψήφιος Δήμαρχος και οι σύμβουλοί του μιλούν στους πολίτες για χρίσματα και στηρίξεις από την Νέα Δημοκρατία.

Αποσιωπούν ότι ο Πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ξεκαθαρίσει με δημόσιες δηλώσεις ότι η ΝΔ έχει δώσει στήριξη σε 13 Περιφερειάρχες και σε τρεις Δημάρχους στις τρεις μεγάλες πόλεις και εκεί σταματά η εμπλοκή της στις αυτό-διοικητικές εκλογές.

Ωστόσο, αυτοί επιμένουν να μεταφέρουν τέτοιες πληροφορίες αναζητώντας δεκανίκια για να εκλεγούν»…σημειώνεται χαρακτηριστικά σε δελτίου Τύπου από τον συνδυασμό «Δύναμη Ελπίδας-Συμμαχία Πολιτών».

«Η Κηφισιά έχει αποδείξει σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις ότι ψηφίζει με κριτήριο το πραγματικό έργο που έχει γίνει στην πόλη. Εκατό εξήντα επτά (167) διαγωνισμοί έργων, προμηθειών και υπηρεσιών σε λιγότερο από τέσσερα χρόνια.

Περισσότερα από ποτέ από τη διοίκηση του Δημάρχου Γιώργου Θωμάκου, ο οποίος γνωρίζει τις ανάγκες της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης και έχει την εμπειρία και τη δυνατότητα να προσφέρει λύσεις»…αναφέρεται επίσης:

«Δέκα αναπλάσεις, τρία νέα σχολεία, τέσσερις νέες παιδικές χαρές, νέοι αθλητικοί χώροι, πρότυποι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί, καινοτομίες (περιπολικά του Δήμου τη νύχτα, πυρ ανιχνευτές στα δάση, «έξυπνη» άρδευση, ψηφιακά υδρόμετρα και άλλα).

Εξοικονόμηση ενέργειας, ηλεκτρικά πατίνια, αντικαταστάσεις φωτιστικών με LED, επέκταση της ανακύκλωσης, επεξεργασία των βίο-αποβλήτων με επιστροφή σε λίπασμα, κ.ά.

Ο Γιώργος Θωμάκος και οι συνεργάτες του έχουν ήδη δοκιμαστεί και οι δημότες ξέρουν μέσα από χειροπιαστά έργα των προηγούμενων ετών ότι υπάρχει στέρεη βούληση ο Δήμος Κηφισιάς να γίνει ακόμα πιο Σύγχρονος και Ανθρώπινος Δήμος»…καταλήγει η ανακοίνωση του Δημάρχου Κηφισιάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here