Ο Ιωάννης Μάζης σπάει την «ομερτά» για τη νέα Γενοκτονία των Αρμενίων στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι»

0
515

Την τραγωδία που εκτυλίσσεται στο Ναγκόρνο Κάραμπαχ με τους θανάτους Αρμενίων και τις βίαιες μετακινήσεις πληθυσμών σχολίασε ο ομότιμος καθηγητής Οικονομικός Γεωγραφίας, Ιωάννης Μάζης ο οποίος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» στον τηλεοπτικό σταθμό Sigma Live.

Υ.Γ. Ευρωπαϊκή «ομερτά» για τον βρώμικο ρόλο της Τουρκίας στο μεταναστευτικό.

Μεταδίδεται με εικόνα πρωτοφανής, ως λέγεται, ξαφνική αύξηση της εγκληματικότητας στη Σουηδία η Κυβέρνηση της οποίας αναγκάσθηκε να κινητοποήσει τον στρατό της για την καταστολή και ταραχών που ξέσπασαν στις πόλεις μεταξύ μεταναστών, όπως και αυτό μεταδίδεται.

Είχε προηγηθεί οργή Ερντογάν προκληθείσα από κάψιμο ομοιώματος του στην Στοκχόλμη ή κάπου εκεί.

Περίεργη σύμπτωση η συγκυρία κανείς δεν συσχετίζει, αλλά και κανείς δεν εξηγεί προς τι ο ξεσηκωμός. Ότι θέλει ας μην είναι, όμως «καμπανάκι» είναι.

Δεν γίνεται όλοι οι παράνομοι μετανάστες στις Ευρωπαϊκές πόλεις που «δίψασαν» για να μεταβούν να αισθάνονται αδικημένοι από την παραμονή τους εκεί, ενώ όσο ήσαν, και είναι (πολλοί άλλοι ακόμα) στην Τουρκία στέκονται «κυρίες» και παρ´ όλη την «καλή ζωή» δίνουν τα πάντα προς αναχώρηση.

Συνεπώς κάτι συμβαίνει που κανείς δεν μπορεί να εντοπίσει τι να είναι αυτό, αυτό, που όλοι ξέρουν και πολύ καλά γνωρίζουν, χωρίς όμως να το λένε. Ευρωπαϊκή «ομερτά» λοιπόν και ποιός και γιατί την επιβάλλει!

Ας αντιμετωπιστεί λοιπόν στην σύνοδο αρχηγών που ήδη διεξάγεται εκεί που διεξάγεται, διότι τότε γιατί μαζευτήκανε;

Προφανώς για να μας πουν πως δεν γίνεται τίποτα, ή το «άστο κι’ όπου βγεί» που είναι και το σχεδόν βέβαιο, αφού αν δεν επαρκέσει ο στρατός, έχουμε και…ναυτικό..όχι όλοι, αλλά αυτοί που έχουν, και επιβάλλουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here