Ο Νίκος Χιωτάκης Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στο Βόρειο Τομέα της Αττικής στην παράταξη «Αττική Μπροστά», με επικεφαλής τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Νίκο Χαρδαλιά.

0
599

Ο Νίκος Χιωτάκης, μετά την ανακοίνωση της Υποψηφιότητας του Νίκου Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής επικοινώνησε μαζί του για να ενώσει τις δυνάμεις του στη προσπάθειά του.

Σε Δήλωσή του είπε:

«Αποτελεί για μένα εξαιρετική τιμή να συμμετέχω στις προσεχείς Περιφερειακές εκλογές, στο ψηφοδέλτιο νίκης του Βόρειου Τομέα της Αθήνας, της παράταξης Αττική Μπροστά, με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Νίκο Χαρδαλιά, έναν αυτό-διοικητικό  με μεγάλη εμπειρία και αποδεδειγμένες ικανότητες στη διαχείριση κρίσεων.

Με το Νίκο Χαρδαλιά μας ενώνουν κοινοί αγώνες, πολλών ετών στην αυτοδιοίκηση. Πάμε μαζί, δυνατά, μπροστά, γιατί η Αττική είναι ο τόπος μας! Κάθε μέρα ένα βήμα μπροστά!

Μετά από 25 χρόνια συνεχούς παρουσίας και προσφοράς στα Δημοτικά δρώμενα του Δήμου Κηφισιάς, τα 12 χρόνια δε από αυτά, με την ύψιστη τιμή να υπηρετήσω τους συμπολίτες μου, από το ύπατο αξίωμα του Δημάρχου Κηφισιάς, με εφόδια την ωριμότητα και την εμπειρία που απέκτησα, συνεπής με τις αρχές και αξίες που υπηρετώ όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τον αυτό-διοικητικό θεσμό, έχω αποφασίσει να θέσω υποψηφιότητα στις προσεχείς Περιφερειακές Εκλογές, τον Οκτώβριο του 2023, ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στο Βόρειο Τομέα της Αττικής στην παράταξη Αττική Μπροστά, με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Νίκο Χαρδαλιά».

ΣΗΜΕΙΩΜΑ: Δυστυχώς τα 25 χρόνια συνεχούς παρουσίας και προσφοράς του κ. Νίκου Χιωτάκη στα Δημοτικά δρώμενα του Δήμου Κηφισιάς, και ειδικά τα 12 χρόνια από το ύπατο αξίωμα του Δημάρχου Κηφισιάς, άφησαν ένα έντονο αποτύπωμα μίας σκοτεινής υπόθεσης εκβιασμού και διαφθοράς, όπου η Τοπική Αυτοδιοίκηση εμπλέκεται σε όλα τα επίπεδα.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ του Άρη Σπίνου: Αποτυχημένος…αλλά Διορισμένος!! Ο κ. Χιωτάκης διορίστηκε Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης! Και όμως υπάρχει τέτοιος οργανισμός!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Kifisia Press:  Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδα μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.  Η Kifisia Press δεν λογοκρίνει τις γνώμες των σχολιαστών. Προειδοποίηση: Για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση άρθρων αντίθετα με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο της Kifisia Press.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here