Ο Πατριώτης Μιχάλης Ιγνατίου, αποκαθηλώνει τους Τουρκόφιλους του State Department.

0
710

Μία Παρέμβαση-Ύμνος του κορυφαίου Μιχάλη Ιγνατίου, ο οποίος υπηρετεί αδιάλειπτα εκτός από το λειτούργημα του, και το Εθνικό συμφέρον.

Δυστυχώς, απουσιάζει η ισχυρή φωνή του Γερουσιαστή Ρόμπερτ Μενέντεζ, ο οποίος είναι ξανά θύμα συνωμοσίας από τις κακές δυνάμεις του Δημοκρατικού Κόμματος, που όμως ασκούν έλεγχο στις δομές της Δικαιοσύνης.

Αν ο κ. Μενέντεζ δεν είχε παροπλιστεί, τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά για τον Ερντογάν. Θα είχαν λάβει πολύ αρνητική πορεία.

Μόνο τυχαία λοιπόν δεν ήταν η συγκυρία της σκευωρίας που στήθηκε κατά του έντιμου Γερουσιαστή, καθώς τώρα ο Ερντογάν μπορεί να δρα ανενόχλητος, με το Στέιτ Ντιπάρτμεντ να τον καλύπτει.

Διαβάστε το Διάλογο-«Σύρραξη» του Μιχάλη Ιγνατίου με τον εκπρόσωπο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Μάθιου Μίλερ, σχετικά με το Ερντογανικό παραλήρημα του Σαββάτου εναντίον του Ισραήλ.

Ενώ είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί ισχυρά κατά του προέδρου της Τουρκίας, δεν το έπραξε. «Πυροβόλησε» ακόμα μία φορά τα πόδια του!

Τι είναι αυτό που φοβίζει τους Αμερικανούς; Μερικοί επιρρίπτουν τις ευθύνες στη γραφειοκρατία. Είναι ο εύκολος στόχος. Την βαρύτατη ευθύνη για τη συνέχιση μίας αδιέξοδης πολιτικής, φέρει ο ίδιος ο κ. Μπλίνκεν.

Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών είναι κατώτερος των περιστάσεων και θα αναγκαστεί να αναλάβει το κόστος της μεγάλης σύγκρουσης, μεταξύ της Ουάσιγκτον και της Άγκυρας. Διότι αυτή η σύγκρουση θα γίνει, και μπορεί να μην είναι μακριά.

Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ-«ΚΑΥΓΑΣ» ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΤΕΙΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ: 1:26.00:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here